kops hout platen

kops hout platen

Bestel gemakkelijk uw kops hout platen bij QATRINA  

Gewoon heerlijk relaxed vanuit uw luie stoel thuis bestellen: kops hout platen op maat voor u gemaakt. Het kan allemaal online bij QATRINA !

Schitterend en uniek kopshout: ijzersterk en vrijwel onverslijtbaar. Kopshout is daarmee ook heel geschikt voor intensief gebruik. Zo worden er al eeuwenlang keukenbladen, tafelbladen, werkbladen en hakblokken van gemaakt. De mogelijkheden zijn legio, dus denk ook eens aan kopshout !

Absolute topkwaliteit voor scherpe prijzen, omdat wij al jarenlang samenwerken met vaste voordelige producenten in het buitenland. Omdat het merendeel van ons kopshout wordt besteld in eiken leveren wij via onze website uitsluitend kops hout platen gemaakt van Slavonisch eiken. Platen in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Op onze website hebben wij een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst: klik hier. In principe is elke vorm mogelijk. Heeft u speciale wensen ? Neem dan contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Kopshout platen worden nog helemaal met de hand opgebouwd uit vierkante blokjes hout die met elkaar verlijmd worden. U begrijpt dat dit dus een zeer tijdrovende klus is. Online bestelt u in onze webwinkel heel eenvoudig zelf kops eiken platen met een dikte van 60 mm. Een andere houtsoort dan eiken of dikker is mogelijk op aanvraag: wij kunnen kops hout leveren tot maximaal 120 mm. dik.

Natuurlijk hebben ook wij een duurzaam en verantwoord bosbeheer hoog in ons vaandel staan: onze houtproducten zijn daarom allemaal gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en een voor een FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout platen

Kops hout plaat (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

Onze klanten bestellen op maat, wij leveren op maat 

Nog een veel voorkomend fenomeen: massief houten platen te bestellen in vaste standaardafmetingen, die nog op maat gezaagd kunnen worden tegen een forse meerprijs.

Wij werken anders: wij zagen geen platen op maat, wij maken platen op maat.  

Ter voorkoming van rugklachten bij u en onszelf, leveren wij onze kops platen via de website niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm.
Langere en/of bredere platen zijn op aanvraag wel mogelijk, maar denkt u a.u.b. wel aan het gewicht van uw bestelling: massief hout is namelijk erg zwaar. Een kops plaat van 2000x1000x60 mm. weegt al gauw 90 kilo.

Toch langere of bredere platen nodig ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout platen ?