kops hout platen op maat

kops hout platen op maat

Bestel eenvoudig uw kops hout platen op maat bij QATRINA  

Gemakkelijk en voordelig vanaf de bank thuis te bestellen: prachtige kops hout platen op maat. Waarom zou u moeilijk doen als het makkelijk kan: het kan allemaal via de website van QATRINA !

IJzersterk en nagenoeg onverslijtbaar, dat is kopshout. Daarmee uitermate geschikt om intensief te gebruiken. Wij maken er onder andere schitterende keukenbladen, tafelbladen, wekbladen en hakblokken van. Gun uzelf iets unieks en kies voor kops !

Pure kwaliteitsproducten tegen zeer aantrekkelijke prijzen, want wij werken al lang samen met voordelige producenten buiten Nederland. Het merendeel van de kops hout platen wordt bij ons besteld in eiken, daarom leveren wij online alleen kops hout platen op maat in eiken. Andere houtsoorten dan eiken zijn verkrijgbaar op aanvraag. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden. Alle vormen zijn mogelijk, dus neem bij speciale wensen even contact met ons op.

De kops hout platen worden nog volgens eeuwenoude traditie met de hand samengesteld uit kleine vierkante blokjes die met elkaar worden verlijmd: een zeer tijdrovend karwei. In onze webshop bestelt u heel gemakkelijk zelf kops eiken in 60 mm. dik. Andere houtsoorten of dikkere platen zijn mogelijk op aanvraag t/m 120 mm. dik.

Ook wij hebben een verantwoord bosbeheer hoog in het vaandel staan: het door ons gebruikte hout is daarom gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout platen op maat

Kops hout plaat op maat (60 mm. dik Slavonisch eiken)

 

Bestellen op maat en leveren op maat

Een nog veel voorkomende werkwijze op het internet: houten platen in vaste standaardafmetingen leverbaar, maar die dus nog wel even op maat gezaagd moeten worden tegen hoge zaagkosten. Wij doen het helemaal  anders: bij ons krijgt u geen verzaagde platen want wij maken platen op maat.  

Wij leveren om logistieke redenen online niet langer dan 2400 mm. en niet breder dan 1200 mm. Langere en/of bredere platen zijn eventueel wel mogelijk, maar vergeet hierbij het gewicht van uw bestelling niet, want massief hout is erg zwaar. Een kops hout plaat van 2000x1000x60 mm. weegt al circa 90 kilo. Heeft u toch echt langer of breder nodig ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout platen op maat ?