kops hout plaat op maat

kops hout plaat op maat

QATRINA maakt hem tot op de mm nauwkeurig: een kops hout plaat op maat

Gemaakt in de afmetingen die u wenst: een kops hout plaat op maat bestelt u voordelig vanuit uw luie stoel thuis. Steeds meer mensen beseffen dat kops hout een uniek en ijzersterk houtproduct is waar je je hele leven lang plezier van zult hebben.

In de Benelux kan vrijwel niemand het leveren, maar wij leveren het tot op de millimeter nauwkeurig:: een kops hout plaat op maat. Wij werken samen met voordelige leveranciers in het buitenland. Zo kunnen wij kops hout voor interessante prijzen aanbieden. Doe hier dus uw voordeel mee !

Standaard leveren wij ons kops in prachtig massief eiken. U bestelt dit eenvoudig zelf via onze website. De platen worden opgebouwd uit vierkante blokjes Slavonisch eikenhout: een harde houtsoort, van nature goed bestand tegen kromtrekken en torderen.
Kops hout platen in een andere houtsoort zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk: neem hiervoor een kijkje bij onze categorie ‘andere houtsoorten’: klik hier. Ook speciale vormen zijn mogelijk, want onze producenten werken met de allernieuwste apparatuur. Wilt u iets heel aparts laten maken ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kops eiken leveren wij via onze website in 60 millimeter dik. Een dikkere plaat is meestal wel mogelijk, maar dunner dan 60 mm. leveren wij niet: de plaat wordt dan niet sterk genoeg waardoor de kans bestaat dat deze breekt.

Kops hout is bij uitstek geschikt om er intensief gebruik van te maken. Daarom maken wij er al jarenlang prachtige tafelbladen en keukenbladen van. Onze platen zijn stuk voor stuk vervaardigd van FSC gekeurd hout: een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops hout plaat op maat

Alles op maat

Op maat zagen of platen in standaardafmetingen ? Zo niet bij QATRINA: wij maken onze platen gewoon op maat.
Bestellen is simpel: voer de gewenste afmetingen in en op uw scherm ziet u de prijs voor het product. Plaats uw bestelling in de winkelwagen en betaal veilig met iDeal (Nederland) of met Bancontact (België).

Massief kops eiken in maar liefst 60 mm. dik. Online, via onze website te bestellen tot en met maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Liever een langere en/of bredere plaat of een plaat in een andere houtsoort ? Bel of mail ons dan even: onze contactgegevens vindt u hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout plaat op maat ?