kops hout panelen op maat

kops hout panelen op maat

Unieke kops hout panelen op maat voor scherpe prijzen bestelt u gewoon bij QATRINA  

Bijna niemand kan ze in de Benelux leveren, maar wij maken ze voor u: kops hout panelen op maat. Bestellen kan gewoon vanuit uw luie stoel thuis: u hoeft er de deur niet eens voor uit !
Het exclusieve kopshout is al eeuwenlang een veelgebruikt oersterk houtproduct. Nagenoeg onverslijtbaar en daarmee zeer geschikt voor intensief gebruik. Kopshout wordt bijvoorbeeld veel gebruikt voor keukenbladen, werkbladen, hakblokken en snijplanken. Maar u kunt er natuurlijk ook uw eigen tafel(blad) van maken: kops hout panelen op maat zijn breed toepasbaar.

QATRINA werkt al jaren samen met voordelige producenten in Oost Europa. Zo kunnen wij een constante hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aanbieden. Online leveren wij kopshout gemaakt van het schitterende Slavonisch eiken: een zeer harde eikensoort. Kops panelen in andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Op onze website treft u een overzicht: klik hier.
De kops panelen zijn leverbaar in praktisch elke gewenste vorm en afmeting. Wilt u dus iets speciaals, neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een absoluut hoogstandje, want de panelen worden nog met de hand opgebouwd uit massieve blokjes hout welke aan elkaar worden verlijmd. In onze webshop treft u kops panelen met een dikte van 60 mm. gemaakt van eikenhout. Dikker en een paneel in een andere houtsoort is leverbaar op aanvraag. Kops is verkrijgbaar tot en met 120 mm. dik. Onze houtproducten worden allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en zijn stuk voor stuk FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout panelen op maat

Kops eiken (60 mm. Slavonisch eiken)

 

QATRINA maakt op maat: vaste maten doen wij niet aan

Kops panelen in standaardafmetingen welke tegen zogenaamde bijkomende zaagkosten op maat gezaagd kunnen worden ? Op het internet helaas heel gewoon, maar wij doen het anders:

Bij ons bestelt u op maat en wij maken het op maat.

Om logistieke problemen te voorkomen leveren wij via onze website niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Op aanvraag is langer en breder wel mogelijk, maar houd a.u.b. rekening met het gewicht van de panelen, want massief hout is zwaar: een kops paneel van 2000x1000x60 mm. weegt zo’n 90 kilo. Wilt u toch bredere en/of langere panelen, neem dan contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout panelen op maat ?