kops hout paneel op maat

kops hout paneel op maat

Een massief kops hout paneel op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u het gemakkelijk online !

Bij QATRINA bestelt u het heel eenvoudig zelf online: een kops hout paneel op maat. Panelen gemaakt van kopshout zijn zeer gewild op dit moment. Helaas is de prijs ook behoorlijk gestegen, maar doordat wij samenwerken met uiterst professionele maar tevens voordelige leveranciers in Oost Europa, zien wij nog steeds kans deze producten zeer scherp aan te bieden.

Massief kops eiken panelen zijn online via onze website te bestellen. Panelen in andere houtsoorten (klik hier voor onze andere houtsoorten) zijn buiten de website om op aanvraag mogelijk.

Onze producenten werken met geavanceerde bewerkingsmachines, waardoor zo goed als iedere denkbare vorm door ons te leveren is. Heeft u dus een heel uitzonderlijke vorm in gedachten ? Laat u verrassen door de mogelijkheden, en neem even contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Puur vakwerk, want een kops hout paneel op maat wordt nog helemaal met de hand opgebouwd uit blokjes massief hout van ongeveer 43×43 mm.

Via onze website kunt u kops eiken panelen met een dikte van 60 mm, bestellen. Dikkere panelen zijn mogelijk op aanvraag: kopshout is leverbaar vanaf een dikte van 60 mm. tot en met 120 mm.

Kops panelen zijn  zeer geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken als keukenblad, tafelblad, werkblad maar ook als kookeiland. Houd u er wel rekening mee dat hout altijd helemaal ‘ingepakt’ moet worden met een deugdelijke houtolie of lak om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Duurzaam geproduceerd hout, en daarom allemaal v.v. het FSC keurmerk.

 

 

 

kops hout paneel op maat

Kopshout eiken behandeld met Rubio Monocoat houtolie transparant

 

Kopshout op maat in Slavonisch eiken, maar ook beschikbaar in andere houtsoorten   

Kops in standaardafmetingen of op maat verzaagde panelen ? Niks daarvan: QATRINA maakt gewoon panelen op maat in de afmetingen die u wenst. Bepaal op onze website zelf de benodigde afmetingen, en het rekensysteem toont u razendsnel de prijs.

Om logistieke redenen leveren wij online alleen kops eiken met een dikte van 60 mm, een lengte tot maximaal 2,4 meter, en een breedte tot maximaal 1,2 meter.
Langere, bredere of dikkere panelen, en panelen in andere houtsoorten zijn mogelijk buiten de website om. Neem voor meer informatie even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout paneel op maat ?