kops hout op maat gemaakt

kops hout op maat gemaakt

Schitterend kops hout op maat gemaakt ? Welkom bij QATRINA ! 

De hedendaagse techniek staat voor niets: bestel uw kops hout op maat gemaakt gewoon online bij QATRINA ! Heerlijk relaxed vanuit uw luie stoel thuis, zonder gesjouw en gesleep bij u thuis afgeleverd.
Al eeuwen is kopshout een veel toegepast, prachtig houtproduct. Kops is praktisch onverslijtbaar en daarmee bij uitstek geschikt voor intensief gebruik. Kopshout wordt onder meer veel gebruikt voor werkbladen in de keuken, als hakblok en als snijplank. Op zoek naar een uniek tafelblad ? Ook dan is kops hout op maat gemaakt zeker het overwegen waard !

In Nederland en België zijn wij zo goed als de enige die kopshout op maat kunnen leveren, dus doe hier uw voordeel mee !

Onze jarenlange samenwerking met voordelige en betrouwbare producenten stelt ons in staat de allerbeste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen aan te kunnen bieden.
Om het voor onze klanten niet te ingewikkeld te maken, leveren wij online uitsluitend kopshout in eiken. Kops in andere houtsoorten zijn verkrijgbaar op aanvraag. Klik hier voor het overzicht op onze website.
Wij maken kopshout op maat in elke door u gewenste vorm, dus wilt u iets speciaals laten maken, neem dan even contact met ons op.

Een waar huzarenstukje, want kopshout wordt gemaakt van met de hand aan elkaar verlijmde vierkante blokjes hout. Online leveren wij kops eiken, 60 mm. dik. Op aanvraag is dikker kops en kops in andere houtsoorten verkrijgbaar. Kops is leverbaar tot maximaal 120 mm. dik, altijd duurzaam geproduceerd en daarom tevens FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout op maat gemaakt

Kops eiken

 

Maatwerk zonder bijkomende kosten 

Meer dan eens wordt het door collega leveranciers aangeboden: massief hout leverbaar in standaardmaten, of tegen betaling van hoge zaagkosten voor u op maat gezaagd.

Wij werken anders: u bestelt bij ons op maat en wij maken het op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. 

Online leveren wij niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en breder kopshout  kunnen wij wel maken, maar houdt u rekening met het gewicht, want massief hout is erg zwaar. Een kops eiken paneel van 2000x1000x60 mm. weegt al ruim 90 kilo.

Heeft u toch langer en/of breder nodig, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kops hout op maat gemaakt ?