kops hout kookeiland op maat

kops hout kookeiland op maat

Eenvoudig en voordelig online bestellen bij QATRINA: een kops hout kookeiland op maat !

Uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een schitterend met de hand gemaakt kops hout kookeiland op maat ! U bestelt gewoon online: u hoeft er de deur niet voor uit !

In de Benelux kan nagenoeg niemand anders dit product leveren, dus doe hier uw voordeel mee en bestel vandaag nog uw nieuwe kookeiland. Bestellen is heel eenvoudig: u voert zelf de gewenste afmetingen in en kiest voor onbehandeld of een kant en klare uitvoering. Online leveren wij kops eiken, maar op aanvraag zijn evt. ook andere houtsoorten mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten). Wilt u een heel aparte vorm laten maken ? Neem dan contact met ons op. Bij QATRINA kan (bijna) alles !

Een vol massief kops hout kookeiland op maat bestaat uit allemaal vierkante houten blokjes die met elkaar verlijmd worden. Online kunt u bij ons kops Slavonisch eikenhout in 6 centimeter dik bestellen. Kops hout is een schitterend en zo goed als onverwoestbaar houtproduct: u heeft er gegarandeerd uw hele leven lang plezier van.

Ons kopshout wordt allemaal op een milieuvriendelijk manier geproduceerd en is altijd FSC gekeurd. Zo weet u zeker dat u een duurzaam product in huis haalt.

 

 

 

kops hout kookeiland op maat

Kops hout kookeiland op maat (Slavonisch eiken)

 

Bijna iedere gewenste afmeting en vorm is mogelijk: wij maken het gewoon voor u op maat tot op de mm. nauwkeurig !

Bij ons krijgt u ‘gewoon’ maatwerk zonder extra kosten achteraf. U bestelt op maat, wij maken het op maat.

Via de website kunt u kops eiken bestellen. Standaard leveren wij 60 mm. dik, online te bestellen tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Wilt u graag een langer of breder kookeiland bestellen ? Neem dan contact met ons op. Ook voor een kookeiland in een andere houtsoort verzoeken wij u even contact met ons op te nemen, want onze andere houtsoorten zijn niet altijd het hele jaar rond leverbaar.

Schitterende maatwerkhoutproducten ? Dan zit u goed bij QATRINA.
Standaardproducten in standaardmaten kennen wij niet: wij maken maatwerk van het allermooiste hout. Zo krijgt u alleen het allerbeste thuis geleverd ! Onze vaste koeriersdienst bezorgt uw bestelling tegen kostprijs: hier verdienen wij dus niets aan. Waarom voor QATRINA kiezen ? Omdat wij alleen de allerbeste kwaliteit leveren, maar dan wel voor betaalbare prijzen.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout kookeiland op maat ?