kops hout keukenbladen

kops hout keukenbladen

Onverslijtbare kops hout keukenbladen bestelt u gewoon op maat bij QATRINA 

Bent u toevallig op zoek naar iets exclusiefs, iets dat vrijwel niemand anders heeft ? Dan hebben wij wat u zoekt: prachtige kops hout keukenbladen. Mooi, vrijwel onverslijtbaar en op maat gemaakt tot op de mm. nauwkeurig in bijna elke denkbare vorm en afmeting. Omdat wij over zeer voordelige inkoopkanalen in Oost Europa beschikken, kunnen wij dit houtproduct voor zeer interessante prijzen aanbieden.

99% van het bij ons bestelde kops hout is kops eiken. Daarom hebben wij ervoor gekozen via de website alleen kops eiken aan te bieden. Wij gebruiken hiervoor het mooie lichte Slavonisch eikenhout: een harde eikensoort die van zichzelf al zeer goed bestand is tegen eventueel kromtrekken. Kops hout in andere houtsoorten is doorgaans op aanvraag leverbaar. Wij hebben van onze overige houtsoorten een overzicht op onze website geplaatst: klik hier. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk, dus neem voor aparte vormen even contact met ons op.

Absoluut uniek, want kops hout keukenbladen worden nog stuk voor stuk met de hand gemaakt door vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. Via onze website bestelt u zelf 6 cm. dik Slavonisch kops eiken. Een wat dikker blad is, uiteraard afhankelijk van de houtvoorraad op dat moment, vaak ook mogelijk. Dunner kops hout dan 6 cm. is helaas niet mogelijk: het blad wordt dan niet sterk genoeg waardoor de kans bestaat dat het breekt.

Uitsluitend de beste houtkwaliteit, op kleur en structuur uitgezocht en allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor een absoluut verantwoorde houtkap en een milieuvriendelijk geproduceerd product.

 

 

 

kops hout keukenbladen

 

Een keukenblad tot op de mm. nauwkeurig ? QATRINA !

Keukenbladen in standaardmaten of voor u op maat gezaagd ? Daar doen wij niet aan. QATRINA maakt massief houten keukenbladen op maat. In onze online webwinkel bestelt u zelf de door u gewenste afmetingen.
Dat kan via de website t/m een lengte van 2,4 meter maximaal en t/m een breedte van 1,2 meter maximaal. Evt. langere en/of bredere bladen zijn buiten de website om mogelijk. Ook bladen in andere houtsoorten zijn uitsluitend verkrijgbaar op aanvraag. Neem in dat geval even contact met ons op.

Al onze maatwerkproducten worden buiten Nederland voor ons gemaakt en eenmaal per week per vrachtauto naar ons magazijn vervoerd. Wij zorgen er daarna samen met onze vaste koeriersdienst voor dat de bestelling snel bij u thuis wordt afgeleverd.

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout keukenbladen ?