kops hout keukenbladen op maat

kops hout keukenbladen op maat

Exclusieve kops hout keukenbladen op maat bestelt u voor aantrekkelijke prijzen bij QATRINA !

Wij leveren ze voordelig online: prachtige kops hout keukenbladen op maat. Elke denkbare vorm en afmeting is in principe mogelijk.

De keukenbladen worden door ons standaard gemaakt van het mooie lichte en oersterke Slavonisch eiken, maar keukenbladen in een andere houtsoort zijn op aanvraag ook mogelijk. Neem hiervoor even een kijkje op onze website: u zult verrast zijn door de vele mogelijkheden.
QATRINA werkt samen met voordelige buitenlandse producenten waardoor een hoge kwaliteit tegen concurrerende prijzen kan worden geleverd. Overigens zijn wij ook nog eens een van de heel weinigen die kops hout überhaupt kunnen leveren. Doe daar dus uw voordeel mee.

In onze beleving leidt teveel aanbod vaak tot verwarring en keuzestress. Wij leveren daarom online via onze website uitsluitend kops hout in eiken. Op aanvraag zijn ook kops hout keukenbladen in andere houtsoorten mogelijk. Op de website hebben wij een overzicht van onze overige leverbare houtsoorten geplaatst: Klik hier. Heeft u interesse in een fraai kops hout keukenblad in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan contact met ons op: wij zitten voor u klaar.

Een zeer arbeidsintensieve bezigheid, want onze kops hout keukenbladen op maat worden handmatig gemaakt van met elkaar verlijmde vierkante massief houten blokjes. Maatwerk op z’n best zullen we maar zeggen. Kops hout is bij ons te bestellen in 60 mm. dik Slavonisch eikenhout, maar is op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten te bestellen. Een hoge kwaliteit en een duurzame productie vinden wij een must: ons kops hout is dan ook allemaal  FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout keukenbladen op maat

Kops hout keukenbladen op maat (Slavonisch eiken)

 

Prachtige massief eiken keukenbladen, maar een andere houtsoort dan eiken is eventueel ook mogelijk

Wij hebben besloten om via de online webwinkel alleen 60 mm. dik kops eikenhout aan te bieden. Om transportproblemen te voorkomen kunt u online tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter bestellen.

Voor langere lengtes en bredere keukenbladen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout keukenbladen op maat ?