kops hout keukenblad op maat

kops hout keukenblad op maat

Een uniek kops hout keukenblad op maat voor een aantrekkelijke prijs ? Dat kan bij QATRINA !

Op zoek naar een massief kops hout keukenblad op maat ? Dan bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Wij leveren keukenbladen gemaakt van het prachtige lichte Slavonisch eikenhout, maar ook keukenbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk. Neem gerust een kijkje op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden ! Wij werken samen met zeer voordelige producenten in het buitenland waardoor wij een hoge kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan kunnen bieden. Wij zijn trouwens een van de weinigen die kopshout kunnen leveren. Doe hier dus uw voordeel mee !

Wij denken dat teveel aanbod tot verwarring leidt: daarom leveren wij via onze website uitsluitend kops eiken. Buiten de website om echter zijn kops hout keukenbladen in een andere houtsoort eventueel ook mogelijk. Op onze website treft u een overzicht van de overige houtsoorten die wij kunnen leveren: Klik hier. Bent u geïnteresseerd in een keukenblad in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

Het kops hout keukenblad op maat is opgebouwd uit allemaal met elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. U begrijpt dat dit de nodige tijd vergt: dit soort maatwerk is dan ook niet met een paar dagen gereed. Kopshout kunt u bij ons bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken, maar is op aanvraag eventueel ook dikker en in een andere houtsoort leverbaar. Wij vinden kwaliteit en een milieuvriendelijke productie belangrijk: ons kops hout is derhalve allemaal  FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout keukenblad op maat

Kops hout keukenblad op maat (Slavonisch eiken)

 

Een massief eiken keukenblad, maar ook andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk

Via onze website leveren wij 60 millimeter dik kops eiken tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. Langere lengtes, breder of kops in andere houtsoorten leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout keukenblad op maat ?