kops hout hakblok op maat

kops hout hakblok op maat

Wilt u graag een kops hout hakblok op maat bestellen ? QATRINA levert het in eiken, maar ook in een andere houtsoort !

Welkom bij QATRINA ! De houtspecialist van de Benelux. Wij maken alles op maat in massief hout: ook voor een kops hout hakblok op maat moet u dus bij ons zijn ! Wij maken ze van eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk.

Bij ons geen vaste vormen of standaardafmetingen: wij maken op maat in de door u gewenste vorm. Uw zinnen gezet op een organisch gevormd hakblok ? Neem dan direct contact met ons op ! U kunt ons bereiken via mail en telefoon.

Ronde, ovale, rechthoekige en vierkante eiken hakblokken zijn online via de website te bestellen. Wij leveren ze met een dikte van liefst 6 centimeter dik massief eikenhout ! Wij gebruiken hiervoor het exclusieve Slavonisch eiken: schitterend mooi van kleur en veel harder dan het veel gebruikte Europese eikenhout. Hout dat stuk voor stuk op uitstraling door onze leveranciers voor u is uitgezocht. Bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor een kops hout hakblok op maat. 

Hakblokken gemaakt van kops hout hebben een beduidend harder oppervlak dan ‘normale’ houten hakblokken. Niet voor niets wordt kops hout veel gebruikt door professionals in slagerijen en in eetgelegenheden. Met kops hout haalt u een vrijwel onverwoestbaar houtproduct in huis.

Kops eikenhout, maar ook kops beukenhout, kops essenhout, kops acaciahout en kops kersenhout is mogelijk !

Oersterk kops eiken, maar ook andere houtsoorten in een kopshout uitvoering: Bij QATRINA kan het allemaal !

In de webwinkel op de website vindt u kops eikenhout, op aanvraag is kops hout in andere houtsoorten mogelijk. Dus zoekt u iets anders dan eiken ? Denk dan eens aan een hakblok van beuken kopshout, essen kopshout, acacia kopshout of kersen kopshout ! Op maat voor u gemaakt voor een interessante prijs en gegarandeerd FSC gecertificeerd.

Nu denkt u misschien dat wij uitsluitend hakblokken van kops hout leveren: niets is echter minder waar ! Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtig tafelblad van kops hout, een keukenblad van kops hout of een barblad van kops hout ?!! Wij maken het allemaal op maat tot op de millimeter nauwkeurig met onze professionele cnc freesapparatuur.

 

 

 

kops hout hakblok op maat

Kops hout hakblokken van acaciahout

Bij QATRINA zit u goed voor massief hout op maat in doorgaande lamellen, in een kops uitvoering en in vingerlas

Maatwerk tot op de mm. nauwkeurig met behulp van geavanceerde computergestuurde cnc apparatuur. Apparatuur waarover de plaatselijke houtbewerker niet beschikt. Voor ingewikkelde vormen en eventuele extra bewerkingen zoals ronde hoeken, schuine randen of uitsparingen bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

Massief hout met doorgaande lamellen, opgebouwd uit kortere stukken voorzien van een vingerlas en gemaakt van kops hout. U vindt het allemaal bij QATRINA ! In eikenhout, maar buiten de website om op aanvraag ook in kersenhout, acaciahout, ahornhout, notenhout of essenhout.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout hakblok op maat voor u gemaakt ?