kops hout eiken tabletten

kops hout eiken tabletten

Gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA te bestellen: kops hout eiken tabletten

Veel makkelijker kunnen wij het onze klanten niet maken: kops hout eiken tabletten vanaf de bank thuis bestellen ! QATRINA is zo goed als de enige leverancier die dit unieke product kan leveren. Zoeken naar een andere leverancier zal lastig worden.

Kops tabletten zijn nagenoeg onverwoestbaar en daarom veelzijdig toepasbaar. Het is vooral zeer geschikt om intensief te gebruiken. De hakblokken bij de slager en de snijplanken in de horeca zijn hiervan bekende voorbeelden.
Maar er zijn zeker meer toepassingen mogelijk: wij maken er bijvoorbeeld ook exclusieve keuken- en werkbladen van voor onze klanten. Maar van een kops hout eiken tablet op maat maken wij ook regelmatig een exclusief eettafelblad.

Door onze nauwe banden met producenten in Oost Europa zijn wij in staat een constante hoge kwaliteit voor zeer redelijke prijzen aan te bieden. Tabletten van eikenhout worden het meest door ons afgeleverd. Wij hebben er dan ook voor gekozen om via onze website alleen kops eiken op maat te leveren. Andere houtsoorten zijn mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag en indien beschikbaar. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten. Kopshout tabletten zijn leverbaar in zo goed als iedere denkbare vorm, dus heeft u een hele speciale vorm in gedachten ? Neem dan contact met ons op: bij QATRINA kan (bijna) alles !

Kops tabletten worden nog helemaal met de hand opgebouwd door houten blokjes van 60 mm. dik aan elkaar te lijmen. Alles wordt op kleur en uitstraling door onze producenten uitgezocht, is gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en tevens FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken tabletten

Kops eiken tablet (Slavonisch eiken)

 

Kopshout nergens te vinden ? Bestel het op maat bij QATRINA !

Bij QATRINA bestelt u prachtige kops eiken tabletten, exact op maat voor u gemaakt. De door u gewenste afmetingen van het tablet voert u in op onze website en ons geavanceerde bestelsysteem toont u de prijs voor het gekozen product. Betalen kunt u vervolgens veilig en gemakkelijk met iDEAL vanuit Nederland, respectievelijk BANCONTACT vanuit België.

Kopshout is door zijn dikte erg zwaar: wij leveren daarom online tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter.
Neemt u, indien u langere en/of bredere tabletten wenst, even contact met ons op, want deze zijn uitsluitend op aanvraag te bestellen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken tabletten ?