kops hout eiken tablet

kops hout eiken tablet

Voordelig bij QATRINA op maat te bestellen: een kops hout eiken tablet

Sjouwen en slepen met zware tabletten is niet meer nodig: tegenwoordig bestelt u uw kops hout eiken tablet gewoon vanaf de bank thuis bij QATRINA ! Verder zoeken heeft niet heel veel zin, want wij zijn praktisch de enige die kops hout in Nederland, België en Duitsland kunnen leveren.

Kops hout is zo goed als onverslijtbaar en breed toepasbaar. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat het met name heel geschikt is om intensief te gebruiken. We kennen ze allemaal wel: de hakblokken en snijplanken bij de ambachtelijke slager en in de horeca.
Wij gebruiken kops hout ook om er schitterende keuken- en werkbladen van te maken, maar een kops hout eiken tablet is ook prima te gebruiken om er een mooi tafelblad van te maken.

Een hoogwaardige kwaliteit voor interessante prijzen door onze samenwerking met voordelige producenten in het buitenland. Kops hout gemaakt van eiken wordt het meest bij ons besteld. Online leveren wij dan ook uitsluitend kops eiken. Tabletten in een andere houtsoort zijn alleen verkrijgbaar op aanvraag: klik hier voor het overzicht op onze website. Wij kunnen kops hout in zo goed als iedere vorm maken, dus neem hiervoor gerust even contact met ons op.

Kops hout wordt handmatig opgebouwd uit houten blokjes die aan elkaar verlijmd worden. Deze blokjes zijn standaard 60 millimeter dik. Een wat dikker tablet is eventueel ook mogelijk op aanvraag. Op kleur en structuur uitgezocht Slavonisch eiken, duurzaam geproduceerd en vanzelfsprekend FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken tablet

Kops hout tablet (Slavonisch eiken)

 

Kops hout ? QATRINA !

Zelf sjouwen met zware tabletten en ze zelf op maat zagen is niet meer nodig ! Bij QATRINA bestelt u uw tabletten op maat. De door u gewenste afmetingen voert u zelf op de website in en ons bestelsysteem berekent razendsnel de prijs. Afrekenen kan veilig en eenvoudig via iDEAL voor bestellingen vanuit Nederland, respectievelijk BANCONTACT voor bestellingen uit België.

Bestel zelf kops hout eiken tabletten tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. In verticale richting is kops hout oersterk, maar in horizontale richting helaas niet. Langere en/of bredere tabletten en tabletten v.v. van uitsparingen zijn breukgevoelig. Groter is wel mogelijk, maar alleen op aanvraag.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken tablet ?