kops hout eiken plaat

kops hout eiken plaat

Een kops hout eiken plaat op maat gemaakt in de afmetingen die u nodig heeft: U bestelt het online bij QATRINA !

Zo goed als nergens anders in Nederland en België te bestellen, maar bij QATRINA verkrijgbaar in iedere afmeting en in iedere denkbare vorm: een vol massieve kops hout eiken plaat.

Kops hout is een uniek product: schitterend mooi en vrijwel onverslijtbaar. Ons kops hout wordt exclusief door door ons geselecteerde producenten in het buitenland voor u gemaakt. Meerdere aanbieders heeft als voordeel dat wij ons hout zeer voordelig kunnen inkopen. Onze marges zijn dan ook laag.

Direct online kunt u bij ons Slavonisch eiken kops hout platen op maat bestellen. Wij leveren standaard in 60 millimeter dik.
Naast eikenhouten platen zijn op aanvraag, buiten de website om, kops hout platen in essenhout, beukenhout, kersenhout en acaciahout leverbaar. Bent u geïnteresseerd in een kops hout plaat in een andere houtsoort dan eiken, neem dan contact met ons op.

Een uniek en exclusief product dat nog op oeroude wijze met de hand wordt opgebouwd door pallets vol massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Waar vakmanschap dat de nodige tijd vergt: kops hout is dan ook een van de duurdere varianten die wij leveren.

Wij leveren ons kops hout standaard in een onbehandelde versie, maar u kunt de platen eventueel ook al geheel behandeld met een professionele houtolie bestellen. Wij werken met Rubio Monocoat: een 2K olie afkomstig uit de parketindustrie, verkrijgbaar in kleur en in transparant. Ons kops hout is FSC gekeurd en wordt op kleur en structuur door onze producenten voor u geselecteerd.

 

 

 

kops hout eiken plaat

kops hout eiken plaat in transparante houtolie

 

QATRINA: maatwerk in iedere gewenste vorm en afmeting 

Wij leveren maatwerk in iedere denkbare (fantasie)vorm en in iedere gewenste afmeting. Platen op maat zagen laten wij graag over aan andere aanbieders: bij ons bestelt u op maat en wij maken het voor u op maat. Voor al uw maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig in iedere vorm bent u bij QATRINA aan het juiste adres.

U wilt uw plaat laten voorzien van sleuven ? Of moeten er sparingen uitgefreesd worden ? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat alles wordt uitgevoerd zoals u het graag wilt hebben. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden in kops eikenhout, kops essenhout, kops beukenhout, kops acaciahout en kops kersenhout. Bij QATRINA kan het allemaal !

Uw bestelling wordt met veel zorg door onze vaste producenten voor u gemaakt en gaat vervolgens op transport naar ons magazijn in Nederland. Na binnenkomst nemen wij contact met u op om een gezamenlijke leverdatum in te plannen. Bezorgen gaat via onze eigen transportdienst: zij zorgen voor een correcte en vakkundige aflevering.

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken plaat ?