kops hout eiken panelen op maat

kops hout eiken panelen op maat

Gewoon bij QATRINA leverbaar: prachtige kops hout eiken panelen op maat

In de Benelux nauwelijks te vinden: kops hout eiken panelen op maat tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Iedere door u gewenste afmeting en vorm is mogelijk. Bestel gemakkelijk online uw kopshout vanaf de bank thuis ! Kopshout: absoluut een uniek product en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA !

Vrijwel onverslijtbaar, prachtig mooi en voor heel veel toepassingen geschikt. Oersterk en daarom vooral geschikt voor veelvuldig gebruik. Zo kennen we uiteraard allemaal de grote hakblokken in de slagerswinkel en de traditionele snijplanken die ze de horeca gebruiken. Wij maken er naast hakblokken en snijplanken ook geregeld een keuken- of werkblad van. Vanzelfsprekend zijn de kops hout eiken panelen op maat ook heel geschikt om er een uniek tafelblad van te maken.

Het onderhouden van nauwe banden met voordelige producenten buiten Nederland resulteert in betaalbare topkwaliteit.
Eiken wordt verreweg het meest bij ons besteld. Om de zaak niet ingewikkelder te maken dan die al is, hebben wij besloten om via onze webwinkel alleen kopshout in eiken aan te bieden. Een paneel in een andere houtsoort dan eiken is, indien beschikbaar op dat moment, buiten de website om op aanvraag te bestellen: klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’. (Bijna) iedere gewenste vorm kunnen wij maken, dus neem bij (heel) speciale wensen even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een traditioneel priegelwerk, want onze producenten maken de kops hout panelen nog met de hand door een heleboel houten blokjes aan elkaar te lijmen. De door ons gemaakte massief houten panelen, tafelbladen, werk- en keukenbladen zijn stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk. Een garantie voor verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops hout eiken panelen op maat

Kops hout eiken paneel op maat (Slavonisch eiken)

 

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk

Onze houten panelen worden allemaal exact tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt: voer eenvoudig zelf de afmetingen op onze website in. Het geavanceerde bestelsysteem rekent de prijs voor het product voor u uit. In een veilige omgeving rekent u af met respectievelijk iDEAL vanuit Nederland en BANCONTACT vanuit België.

Kops eikenhout leveren wij online tot maximaal 2,4 mtr. lang en 1,2 mtr. breed, want massief hout van 6 centimeter dik is erg zwaar. Op aanvraag zijn eventueel langere lengtes en bredere panelen te bestellen: neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken panelen op maat ?