kops hout eiken paneel op maat

kops hout eiken paneel op maat

Exclusief bij QATRINA te bestellen: een prachtig kops hout eiken paneel op maat

Urenlang zoeken en daarna zelf nog op maat zagen is gelukkig niet meer nodig, want bij ons bestelt u uw kops hout eiken paneel op maat heel eenvoudig online vanaf de bank thuis ! Bezorgen doen wij tegen kostprijs omdat wij service belangrijk vinden. Vrijwel niemand anders in de Benelux kan kopshout leveren, doe hier dus uw voordeel mee.

Kopshout is een schitterend houtproduct, nagenoeg onverslijtbaar en daardoor veelzijdig toepasbaar. De unieke opbouw van kopshout zorgt ervoor dat het uitermate geschikt is om intensief te gebruiken. Iedereen kent natuurlijk het hakblok bij de slager en de snijplank die in de horeca gebruikt wordt, maar wij maken er ook unieke keuken- en werkbladen van. Een kops hout eiken paneel op maat is vanzelfsprekend ook geschikt om als prachtig eettafelblad te fungeren.

QATRINA kan hoogwaardige kwaliteit voor interessante prijzen aanbieden omdat wij nauw samenwerken met voordelige, professionele producenten buiten Nederland. Eiken panelen worden het meest door onze klanten bij ons besteld. Om het geheel niet onnodig ingewikkeld te maken leveren wij via de website alleen kops hout panelen in eikenhout. Panelen in een andere houtsoort dan eiken zijn op aanvraag te bestellen: klik hier voor het overzicht op onze website. Zo goed als iedere vorm is mogelijk, dus neem even contact met ons op wanneer u een speciale vorm wilt laten maken.

Kopshout wordt op traditionele wijze, en nog met de hand gemaakt door talloze blokjes hout met elkaar te verlijmen tot het uiteindelijke paneel. De blokjes hout zijn standaard 60 mm. dik, maar doorgaans is een dikker paneel ook mogelijk op aanvraag. Schitterend massief hout, milieuvriendelijk geproduceerd en gegarandeerd FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout eiken paneel op maat

Kops hout paneel (Slavonisch eikenhout)

 

Voor maatwerk zit u goed bij QATRINA

Wij leveren onze panelen op maat gemaakt. De afmetingen voert u heel eenvoudig zelf in, en ons bestelsysteem berekent de prijs voor u. Plaats de bestelling in de winkelmand en reken snel en veilig af met iDEAL vanuit Nederland en met BANCONTACT vanuit België.

Massief hout is al snel erg zwaar. Om transportproblemen te voorkomen leveren wij online tot max. 2,4 meter lang en 1,2 meter breed. (Veel) langere en bredere kops panelen leveren wij op aanvraag: neem daarvoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout eiken paneel op maat ?