kops hout eiken op maat

kops hout eiken op maat

QATRINA levert het voordelig online via de website: kops hout eiken op maat

U hoeft er deur niet voor uit, want bij ons bestelt u het eenvoudig online via de website: kops hout eiken op maat tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt in de maten en vorm die u wenst. Kops hout wordt nog volgens eeuwenoude traditie door echte vakmensen met de hand gemaakt en bestaat uit talloze met elkaar verlijmde houten blokjes. Prachtig mooi van structuur, oersterk en zo goed als onverslijtbaar. Een uniek houtproduct dat zeker een meerwaarde geeft aan ieder woonhuis.

In tegenstelling tot veel andere leveranciers op het internet werken wij al jarenlang samen met speciaal door ons geselecteerde producenten in diverse landen. Op deze manier kunnen wij ons hout nog steeds zeer scherp inkopen en kunnen wij lage marges hanteren. Daar doet u als klant dus weer uw voordeel mee.

Kops hout in prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk

Kops hout is bij ons te bestellen met een dikte van maar liefst 60 millimeter massief hout. In onze online webwinkel vindt u kops hout in Slavonisch eiken, te bestellen in een ronde of ovale uitvoering, of een vierkante of rechthoekige uitvoering. Voor grotere maten of afwijkende vormen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Bij QATRINA vindt u echter nog meer dan kops hout in eiken, want buiten de website om is op aanvraag ook kops hout acacia, kops hout essen, kops hout beuken en kops hout kersen beschikbaar. Bel of mail ons even voor een vrijblijvende prijsopgave.

Zowel de particuliere als de professionele, zakelijke klant kan bij ons terecht, want u kunt bij ons eventueel ook halffabricaten bestellen die u zelf dan nog verder afwerkt. Kops hout raden wij aan te oliën, en niet te lakken i.v.m. de werking van het hout.
U wilt uw bestelling na aflevering graag meteen kunnen monteren ? Dat kan, want wij leveren onze producten desgewenst ook kant en klaar. Bent u dus op zoek naar een FSC gecertificeerd kops hout werkblad, keukenbladbureaublad of tafelblad al helemaal klaar om te gebruiken, dan zit u goed bij QATRINA !

 

 

 

kops hout eiken op maat

kops hout eiken op maat (werkblad in transparante houtolie)

Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk in vol massief (kops) hout

De meest ingewikkelde vormen kunnen wij ‘gewoon’ voor u realiseren. Het maakt niet uit of het nou ellips, Spaans ovaal, Deens ovaal of een organische vorm moet worden. U krijgt het in de vorm en afmetingen die u wilt. Houten panelen, tafelbladen, keukenbladen, wekbladen, barbladen en bureaubladen op maat: het kan allemaal. Onze producenten maken het voor u: afgeronde hoeken, verjongde randen en uitsparingen zijn geen probleem.

Bent u geïnteresseerd in ons kops hout eiken op maat ?