kops hout eiken keukenbladen

kops hout eiken keukenbladen

Zo goed als onverslijtbaar: kops hout eiken keukenbladen van QATRINA 

U zoekt iets exclusiefs, iets dat zo goed als niemand anders in huis heeft ? Dan zit u goed bij QATRINA, want wij zijn een van de weinigen die ze kunnen leveren: schitterende kops hout eiken keukenbladen. Niet alleen prachtig mooi, maar ook vrijwel onverslijtbaar en helemaal op maat voor u gemaakt in praktisch iedere denkbare vorm en afmeting. Wij beschikken al geruime tijd over vaste, voordelige inkoopkanalen in Oost Europa en daar plukt u weer de vruchten van.

Het overgrote deel wordt bij ons bestelt in eiken. Wij hebben er daarom voor gekozen online uitsluitend kops eiken keukenbladen aan te bieden. Deze worden gemaakt van mooi licht massief Slavonisch eikenhout: een van de hardere eikensoorten, van nature al goed bestand tegen kromtrekken. Keukenbladen in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op de website: klik hier.

Traditioneel handwerk: de kops hout eiken keukenbladen worden namelijk nog handmatig gemaakt door stuk voor stuk massief houten blokjes aan elkaar te verlijmen.
Online leveren wij 60 millimeter dik. Een dikker keukenblad is over het algemeen ook mogelijk, maar uiteraard wel afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment. Dunner dan 60 mm. leveren wij niet, omdat de bladen dan niet sterk genoeg worden waardoor de kans op breuk te groot wordt.

Bij QATRINA krijgt u alleen de beste houtkwaliteit: alles wordt op kleur en structuur geselecteerd en is FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer en een gegarandeerd duurzaam vervaardigd product.

 

 

 

kops hout eiken keukenbladen

 

Een keukenblad op maat voor u gemaakt ? QATRINA !

Kops hout keukenbladen in vaste maten of die ‘even’ voor u op maat gezaagd worden doen wij niet aan. Wij maken alles stuk voor stuk op maat voor onze klanten: u bestelt op maat, wij leveren op maat. Dat kan heel eenvoudig via onze website t/m een lengte van max. 2,4 meter en een breedte van max. 1,2 meter. Langer (of breder) kan op aanvraag, evenals een blad in een andere houtsoort. Neem hiervoor even contact met ons op.

Ons maatwerk wordt in het buitenland voor ons geproduceerd en per vrachtauto naar ons magazijn in Nederland vervoerd. Nadat alles is gelost en gesorteerd, zorgen wij vervolgens samen met onze koeriersdienst voor een correcte levering bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in onze kops hout eiken keukenbladen ?