kops hout blad

kops hout blad

Een prachtig kops hout blad voor een aantrekkelijke prijs ? Bestel het eenvoudig online bij QATRINA !

Eenvoudig online bestellen bij QATRINA: een prachtig kops hout blad op maat voor u gemaakt !
Kops hout bladen gemaakt van mooi en ijzerstek Slavonisch eikenhout, maar ook voor bladen in andere houtsoorten zit u goed bij QATRINA. Wij maken het op maat voor u in praktisch iedere denkbare vorm en afmeting.

Wij kunnen door onze jarenlange samenwerking met voordelige producenten in het buitenland een absolute topkwaliteit voor zeer vriendelijke prijzen leveren. Daar komt nog bij dat wij zo goed als de enige leverancier van kopshout in Nederland en België zijn. Andere aanbieders leveren hoofdzakelijk gefineerd kops hout: wij leveren uitsluitend ‘echt’ dus vol massief kops hout.

Om verwarring en keuzestress bij onze klanten te voorkomen leveren wij online uitsluitend kops hout in eiken. Kops hout in een andere houtsoort is mogelijk, maar alleen op aanvraag. Op onze website vindt u een overzicht van de diverse mogelijkheden: Klik hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in een kops blad in een andere houtsoort dan eiken, stuur ons dan een mail met uw wensen. Onze contactgegevens treft u hier.

Vakmanschap van de bovenste plank, want het kops hout blad wordt door onze producenten nog helemaal met de hand opgebouwd uit vierkante massief houten blokjes die stuk voor stuk aan elkaar worden verlijmd.
Kops hout bladen zijn online te bestellen in eiken met een dikte van 6 centimeter. Een (veel) dikker blad is op aanvraag te bestellen: wij kunnen kops hout leveren tot en met 12 centimeter dik.
Gegarandeerde kwaliteit in combinatie met een milieuvriendelijke houtkap, want ons hout is namelijk altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout blad

Kops hout blad (Slavonisch eikenhout)

 

Eiken bladen, maar ook bladen in andere houtsoorten zijn mogelijk

Liever geen eiken blad maar een blad in een andere houtsoort ? Kijk dan voor de verschillende mogelijkheden bij onze categorie ‘andere houtsoorten‘ op de website en neem contact met ons op.

Kops hout is door zijn dikte al gauw (heel) zwaar. Om beschadigingen of erger tijdens het transport te voorkomen leveren wij online alleen kops hout eiken met een dikte van 60 mm. tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.

Langere en bredere bladen zijn wel mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout blad ?