kops hout blad op maat

kops hout blad op maat

Een prachtig kops hout blad op maat ? Bestel het voordelig online bij QATRINA !

Voordelig en eenvoudig een exclusief kops hout blad op maat online bestellen bij QATRINA. U hoeft er de deur niet eens voor uit !
Schitterende kops hout bladen op maat gemaakt van Slavonisch eikenhout, maar ook kops bladen in een andere houtsoort zijn mogelijk. Alles tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt: zo goed als iedere vorm en afmeting kunnen wij voor u maken.

Een lange samenwerking met vaste producenten buiten Nederland werpt zijn vruchten af: topkwaliteit voor aantrekkelijke prijzen. QATRINA is een van de weinige leveranciers die daadwerkelijk ‘echt’ kopshout kunnen leveren: anderen komen veelal niet verder dan gefineerd kops hout.

Wij zijn van mening dat een (te) groot aanbod van houtsoorten tot verwarring leidt. Om dit te voorkomen leveren wij online via de webwinkel alleen kops eiken. Een kops hout blad in een andere houtsoort dan eiken is wel mogelijk, maar op aanvraag. Wij hebben op onze website een overzicht van de mogelijkheden geplaatst: Klik hier. Wilt u liever een kops hout blad in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken, neem dan even contact met ons op.

Onze producenten zijn ware houtkunstenaars, want het kops hout blad op maat wordt helemaal handmatig gemaakt door vierkante houten blokjes aan elkaar te verlijmen. Een waar monnikenwerk. Kops hout eiken bladen leveren wij online met een standaarddikte van 60 millimeter. Dikkere bladen zijn op aanvraag mogelijk: wij leveren tot en met 120 millimeter dik. Absolute topkwaliteit in combinatie met een verantwoord bosbeheer en daarom allemaal FSC gekeurd.

 

 

 

kops hout blad op maat

Kops hout blad op maat

 

Schitterend Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

U wilt geen eiken maar liever een blad in een andere houtsoort ? Kijk dan bij de categorie ‘andere houtsoorten‘ op onze site en neem voor meer informatie even contact met ons op.

Door de minimale dikte van 60 mm. zijn kops hout bladen ook in wat kleinere afmetingen al gauw erg zwaar. Met name om problemen tijdens het transport te voorkomen, leveren wij via onze website kops bladen tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Op aanvraag zijn langere en bredere bladen mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout blad op maat ?