kops hout beuken tablet

Kops hout beuken tablet

Voordelig en exact op maat een kops hout beuken tablet bestellen kan heel eenvoudig bij QATRINA

Lage prijzen en een hoge kwaliteit ? Voor een mooi kops hout beuken tablet moet u bij QATRINA zijn. ‘Normale’ vormen zijn mogelijk, maar ook bijvoorbeeld Spaans of Deens ovaal. U heeft een heel aparte druppelvorm in gedachten ? Ook dat is geen probleem bij QATRINA, want alle vormen zijn mogelijk: mail of bel ons gewoon even.

Bij QATRINA bestelt u in de webshop heel gemakkelijk zelf uw kops hout eiken tablet op maat. Kops beuken, essen en kersen is buiten de site om op aanvraag leverbaar. Kijk voor een volledig overzicht van de mogelijkheden hier, of contacteer ons even.

Kops hout is een zeer veelzijdig houtproduct en breed toepasbaar. Wij maken er niet alleen snijplanken en hakblokken van, maar ook schitterende tafelbladen en werkbladen voor in de keuken. Oersterk, oogverblindend mooi: een unieke eyecatcher in uw huis.

Onze tabletten worden geschuurd met korrel 80 geleverd en zijn zo geschikt om verder te verwerken tot snijplank, barblad of tafelblad. Voordat uw kops hout beuken tablet geolied kan worden moet het nog een extra schuurbeurt krijgen met een wat fijnere korrel en dienen de (scherpe) randen nog afgewerkt te worden. Dit kunt u vrij eenvoudig zelf doen, maar natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen. Kies dan voor de optie ‘fijn schuren + vellingrand R2’ op de website. U bestelt dan een tablet dat gereed is om te oliën.

Een kops hout tablet (laten) lakken raden wij u af: hout is een natuurproduct en zal door invloeden van buitenaf altijd wat krimpen en uitzetten, waardoor de laklaag kan beschadigen. Bestelt u een geolied tablet, dan behandelen wij het met een professionele houtolie die veel in de parketindustrie wordt gebruikt: Rubio Monocoat twee componenten houtolie. Deze olie is in transparant verkrijgbaar, maar ook in heel veel kleuren.

 

 

 

Kops hout beuken tablet

Kops hout beuken tablet

 

Een gegarandeerd milieuvriendelijke productie en FSC-gecertificeerd: alleen het beste hout is goed genoeg

Onze jarenlange samenwerking met voordelige producenten in het buitenland resulteert in zeer scherpe verkoopprijzen. Bij QATRINA krijgt u een hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs ! Ieder stukje hout wordt met de hand door onze producenten voor u uitgezocht en duurzaam verwerkt tot een massief houten, FSC gecertificeerd tablet.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout beuken tablet ?