kops hout beuken tablet op maat

kops hout beuken tablet op maat

Een prachtig kops hout beuken tablet op maat bestellen kan heel gemakkelijk en voordelig bij QATRINA

Superieure kwaliteit voor interessante prijzen: een kops hout beuken tablet op maat voor u gemaakt bestelt u natuurlijk bij QATRINA ! De meest voorkomende vormen zoals vierkant, rond en ovaal zijn mogelijk, maar ook speciale, door u zelf bedachte vormen kunnen wij allemaal voor u maken. Bij QATRINA kan eigenlijk bijna alles, dus stel ons eens op de proef ! Onze contactgegevens vindt u hier.

Kops beuken, kops essen en kops kersen is buiten de site om op aanvraag leverbaar: via de website leveren wij alleen kops eiken direct online. U vindt hier een overzicht van de mogelijkheden. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Wist u dat kops hout een heel uniek en veelzijdig houtproduct is ? Zo is het niet alleen geschikt om er een mooi hakblok van te maken, maar kan het ook uitstekend dienst doen als keukenblad of tafelblad. Toe aan iets heel aparts ? Denk dan eens aan kops hout.

De tabletten worden door ons altijd minimaal geschuurd met een korrel 80. De randen zijn dan nog scherp. Om het kops beuken tablet op maat te kunnen gebruiken als bijvoorbeeld keuken- of tafelblad, moet het nog een keer fijner geschuurd worden en krijgen de randen een kleine afronding: de zogenaamde vellingkanten. U kunt dit desgewenst zelf doen, maar wij kunnen dit ook al voor u doen. Op onze website kunt u dan kiezen voor ‘fijn schuren en vellingranden R2’. Uw tablet is daarmee klaar om behandeld te worden met een goede houtolie.

Hout is een natuurproduct en krimpt en zet uit door externe invloeden. Het lakken van kops hout raden wij daarom af. De kans bestaat dat door het uitzetten en weer krimpen de laklaag knapt en er vocht in het hout kan dringen. Bij een geolied tablet is dit niet aan de orde.

 

 

 

kops hout beuken tablet op maat

Kops hout beuken tablet op maat

 

Duurzaam geproduceerd en gegarandeerd FSC-gecertificeerd massief hout: bij QATRINA krijgt u alleen het allerbeste

Zeer scherpe inkoopprijzen door onze samenwerking met vaste producenten buiten Nederland. Zo kunnen wij onze houtproducten weer voordelig aan onze klanten aanbieden. QATRINA staat voor de allerbeste kwaliteit, maar dan wel voor zeer concurrerende prijzen. Alles wordt handmatig op kwaliteit geselecteerd en is gegarandeerd FSC gecertificeerd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout beuken tablet op maat ?