kops hout beuken paneel

kops hout beuken paneel

Gewoon precies op maat bestellen bij QATRINA: een oersterk kops hout beuken paneel

Een prachtig kops hout beuken paneel: maar weinig anderen kunnen het leveren. Bij QATRINA krijgt u het op maat gemaakt ! Een afwijkende, niet alledaagse vorm in gedachten ? Laat het ons weten, want ook dat kan gewoon bij QATRINA. Een druppelvormig paneel of Deens of Spaans ovaal ? Neem contact met ons op en laat u verrassen !

Zo’n 90% van het bij ons bestelde kops hout is in eikenhout. Deze houtsoort kunt u dan ook direct en helemaal zelf online bij ons bestellen in de webwinkel. Kops hout in andere houtsoorten leveren wij uitsluitend op aanvraag.
Kops hout in beuken kent legio toepassingen. Wij gebruiken het om er keiharde hak- en snijblokken van te maken, maar kops beuken is bijvoorbeeld ook heel geschikt om er een prachtig keukenblad van te maken.  Door zijn niet traditionele samenstelling is kops hout een oersterk houtproduct en absoluut een aanwinst voor uw keuken of woonkamer.

Standaard wordt uw kops hout beuken paneel door ons opgeschuurd met een grovere korrel: de randen van het paneel zijn scherp. Voordat het paneel geolied kan worden moet het dan nog extra worden geschuurd met een fijnere korrel en moeten de scherpe randen afgewerkt worden. U kunt dit zelf doen, maar ook ons laten doen: u kiest dan op de website voor de optie ‘fijn schuren + vellingrand R2’. Zo is het paneel klaar om te behandelen met een deugdelijke houtolie. Kops hout lakken raden wij af: het hout zal altijd wat blijven ‘werken’ waardoor de laklaag mogelijk barst.

Een kant en klaar paneel is optioneel mogelijk: wij behandelen het hout dan met Rubio Monocoat. Een twee componenten houtolie, verkrijgbaar in kleur of in transparant.

 

 

 

kops hout beuken paneel

Kops hout beuken paneel

 

Duurzaam geproduceerd en FSC gecertificeerd: voor kwaliteit in kops hout moet u bij QATRINA zijn

QATRINA werkt samen met voordelige producenten in onder meer Oost Europa. Hier kopen wij ons hout voor scherpe prijzen in en daar profiteert u weer van ! Kops hout voor zeer interessante prijzen ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Elk blokje hout wordt op kwaliteit en structuur voor u uitgezocht en door vakmensen verwerkt tot een prachtig kops hout paneel. Alleen het beste is goed genoeg bij QATRINA: een gegarandeerd FSC gecertificeerd houtproduct.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout beuken paneel ?