kops hout barblad op maat

kops hout barblad op maat

Een kops hout barblad op maat bestelt u bij QATRINA gewoon online ! 

Gemaakt van het allermooiste eikenhout, op kleur en structuur geselecteerd en voordelig geprijsd: Bij QATRINA zit u goed voor een kops hout barblad op maat ! Kops hout is oersterk, vrijwel onverslijtbaar en exclusief op maat verkrijgbaar bij QATRINA: in België en Nederland kan nagenoeg niemand anders dit leveren !

Het speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem op onze website zorgt ervoor dat bestellen kinderlijk eenvoudig is: ga naar de categorie ’tafelbladen kops hout’, voer de gewenste afmetingen in en het bestelsysteem doet de rest. Het allermooiste is: u bestelt online en hoeft er de deur niet meer voor uit !
Online leveren wij Slavonisch eiken, maar barbladen in andere houtsoorten zijn op aanvraag eventueel ook mogelijk. Ga hiervoor even naar onze website.

Elke gewenste vorm is door ons te maken, want onze leveranciers werken allemaal computergestuurd. Neem voor sterk afwijkende, ingewikkelde vormen dus gewoon even contact met ons op. Wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een kops hout barblad op maat is zonder overdrijven een kunstwerkje op zich: het wordt met de hand samengesteld door stuk voor stuk vierkante massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Kops hout kunt u bij ons online bestellen in 60 mm. dik massief Slavonisch eiken. Onbehandeld is mogelijk, maar ook kant en klaar: het blad wordt dan door ons behandeld met een twee componenten houtolie in kleur of transparant. Ons hout is allemaal milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gecertificeerd.

 

 

 

kops hout barblad op maat

 

QATRINA levert maatwerk zonder bijkomende kosten

Bijkomende kosten voor het op maat maken doen wij niet aan. U betaalt bij QATRINA ‘gewoon’ voor wat u bestelt: wel zo logisch toch ?

Wij leveren via de site kops in een liefst 60 millimeter dikke uitvoering gemaakt van prachtig Slavonisch eiken. Kopshout barbladen zijn kwetsbaar: online kunt u daarom niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter bestellen, maar op aanvraag is langer of breder wel degelijk mogelijk.

Omdat andere houtsoorten niet altijd beschikbaar zijn moeten wij dit aanvragen bij onze leveranciers. Bel of mail uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. U hoort zo snel mogelijk wat er op dat moment leverbaar is.

Barbladen exact op maat gemaakt van het allermooiste op kleur en structuur uitgezochte (eiken)hout en bovendien ook nog heel voordelig bij u thuisbezorgd door onze eigen koeriersdienst: welkom bij QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een kops hout barblad op maat ?