kops hout acacia paneel

kops hout acacia paneel

Op aanvraag leverbaar bij QATRINA: een massief kops hout acacia paneel, tot op de millimeter nauwkeurig op maat

Op zoek naar een prachtig kops hout acacia paneel ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres, want bij ons bestelt u het gewoon voordelig op maat gemaakt !
Zo goed als onverslijtbaar en schitterend mooi: dat is kops hout. Door haar hardheid is kopshout met name zeer geschikt voor dagelijks en veelvuldig gebruik. Wij leveren ons kops dan ook voor een groot deel als werk- en keukenbladen.

Nagenoeg niemand in de Benelux kan het leveren: wij maken het ‘gewoon’ op maat voor u. Doordat wij een nauwe samenwerking met voordelige producenten in het buitenland zijn aangegaan kunnen wij onze klanten een gegarandeerde kwaliteit voor betaalbare prijzen aanbieden.

Wij houden er niet van om heel ingewikkeld te gaan doen: ons kopshout leveren wij online via onze webwinkel dan ook alleen in eiken. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag: klik hier. Onze producenten maken vrijwel iedere afmeting of vorm voor u op maat, dus neem bij (heel) speciale wensen gewoon even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wellicht moeilijk voor te stellen, maar toch echt waar: het kops hout acacia paneel wordt nog met de hand door onze producenten gemaakt door allemaal kleine massief houten blokjes aan elkaar te lijmen. Een zeer tijdrovend werk dat bovendien alleen echte vakmensen aandurven. Kops hout is bij ons standaard leverbaar in 60 mm. dik massief. Op aanvraag is (veel) dikker ook mogelijk, tot en met liefst 120 mm.

QATRINA levert uitsluitend duurzaam geproduceerde houtproducten: ons hout is dan ook stuk voor stuk voorzien van het FSC keurmerk. Een waarborg voor verantwoord bosbeheer.

 

 

 

kops hout acacia paneel

Kops hout acacia paneel

 

Gemakkelijk zelf bestellen

Online in de webwinkel bestelt u bij ons eenvoudig zelf kopshout eiken panelen met een dikte van 6 cm. tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Voor langere en bredere panelen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen: dit in verband met het transport. Een kopshout paneel is door zijn minimale dikte van 6 cm. namelijk al erg snel heel zwaar.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops hout acacia paneel ?