kops essenhouten tablet

Op maat voor u gemaakt in iedere gewenste vorm: een kops essenhouten tablet van QATRINA

Iedere gewenste vorm is mogelijk in iedere gewenste afmeting: voor een kops essenhouten tablet moet u toch echt bij QATRINA zijn. Kopshout wordt geroemd om zijn unieke uitstraling, maar is ook nog eens een nagenoeg onverslijtbaar houtproduct.

Doordat wij jaren geleden een samenwerking zijn aangegaan met professionele en voordelige producenten in het buitenland, kunnen wij tot op de dag van vandaag onze houtproducten nog steeds voor zeer interessante prijzen inkopen. Omdat wij geen dure showrooms hebben en alleen online actief zijn kunnen wij onze verkoopprijzen ook laag houden. U als klant profiteert daar dan weer van.

Online bieden wij kopshout direct via de website aan in eikenhout. Hier kunt u een kops eiken tablet in de meest voorkomende vormen bestellen. Kopshout tabletten in andere vormen en houtsoorten zijn op aanvraag mogelijk. Naast kopshout tabletten van eikenhout leveren wij onder meer ook kopshout tabletten van kersenhout, kopshout tabletten van beukenhout, kopshout tabletten van acaciahout en kopshout tabletten van essenhout.
Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de bovengenoemde houtsoorten, neem dan contact op per telefoon of via de mail.

Bij ons is geen enkel tablet hetzelfde, want onze tabletten worden allemaal met de hand voor u gemaakt van massief houten blokjes van 6 centimeter dik. Stuk voor stuk aan elkaar gelijmd met een twee componenten houtlijm. Regelmatig wordt ons gevraagd of wij ook dunnere kopshout tabletten kunnen leveren. Helaas is dat niet mogelijk, omdat dan de lijmnaden niet sterk genoeg worden en de kans bestaat dat het tablet bijvoorbeeld tijdens het transport breekt.

Net als een hoge kwaliteit vinden wij ook een duurzaam productieproces van essentieel belang: onze vaste producenten verwerken dan ook alleen duurzaam gekweekt en FSC gecertificeerd massief hout in onze tabletten. Bij QATRINA krijgt u gegarandeerd een hoogwaardig en milieuvriendelijk geproduceerd houtproduct.

 

 

 

kops essenhouten tablet

Massief kops essenhouten tablet, onbehandeld

 

QATRINA levert op maat in iedere door u gewenste vorm: vaste maten en standaardvormen kennen wij niet

Op het internet kom je het nog regelmatig tegen: houtleveranciers die op maat gezaagde tabletten aanbieden. Het afval dat hierbij wordt geproduceerd wordt dan echter wel gewoon bij de klant in rekening gebracht. Zo niet bij QATRINA: bij ons bestelt u op maat gemaakt zonder bijkomende zaagkosten en zonder dat u voor zaagafval betaalt. U betaalt uitsluitend voor wat u nodig heeft.

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken, bezorgen wij uw bestelling ook nog eens aan huis. Dit doen wij als service tegen kostprijs met onze eigen transportdienst. Kleinere bestellingen kunnen wij meestal tegen een voordeliger tarief met DPD of PostNL versturen. Neem hiervoor even contact met ons op voor de mogelijkheden. Een afwijkende vorm, een extra lang of een extra breed tablet is mogelijk op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor even.

Bent u geïnteresseerd in een kops essenhouten tablet ?