kops essenhout op maat

kops essenhout op maat

Interessant geprijsd en gemakkelijk te bestellen bij QATRINA: kops essenhout op maat

Heel eenvoudig online bestellen voor een concurrerende prijs: schitterend kops essenhout op maat. Uniek en exclusief voor u gemaakt door QATRINA !

Wij leveren ons kops essenhout op maat als onbehandelde panelen waar u zelf nog mee aan de slag kunt, maar ook kant en klaar is mogelijk: denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuw werkblad voor in de keuken of een prachtig tafelblad. Wij kunnen het allemaal voor u maken ! Zelf een vorm bedacht en deze laten maken ? Neem contact met ons op en wij gaan ermee aan de slag. Vrijwel alles is mogelijk bij QATRINA !

Wij leveren het hele jaar door kopshout gemaakt van Slavonisch eiken: dit bestelt u heel eenvoudig direct in onze webwinkel. Kopshout opgebouwd uit essen-, beuken- of kersenhout leveren wij buiten de website om op aanvraag. Voor een handig overzicht van al onze leverbare houtsoorten verwijzen wij u graag naar de website: klik hier. Ons kops is verkrijgbaar in liefst 60 millimeter dik. Dunner leveren wij niet, maar dikker is, afhankelijk van de voorraad, meestal wel mogelijk.

Schitterend mooi en op maat voor u gemaakt kopshout in eiken, beuken, essen en kersenhout: u vindt het allemaal bij QATRINA. Allemaal duurzaam verwerkt en FSC gecertificeerd.

 

 

 

kops essenhout op maat

Kops essenhout op maat

 

Op zoek naar iets unieks dat niemand heeft ? Dan is ons kopshout zeker iets voor u !

Uitgekeken op die standaard keuken- en tafelbladen ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA ! Prachtig kopshout op maat voor u gemaakt in diverse houtsoorten. Zo goed als iedere vorm en afmeting kunt u bij ons bestellen !

Onze verschillende houtsoorten worden exclusief voor ons gekweekt in Oost Europa. Wij werken met vaste leveranciers die zorgen voor een continue hoge kwaliteit. Uitsluitend het beste hout is voor ons goed genoeg.

Kops kunt u bij ons in een onbehandelde uitvoering bestellen, maar ook al helemaal kant en klaar om te gebruiken. Wij behandelen het hout dan met een professionele houtolie die veel in de parketindustrie wordt gebruikt: Rubio Monocoat. Deze houtolie is verkrijgbaar in veel kleuren, maar ook transparant kan gewoon. Omdat massief hout altijd wat werkt raden wij lakken van kopshout af: de laklaag kan hierdoor scheurtjes gaan vertonen waar vocht in kan trekken.

Bent u geïnteresseerd in ons kops essenhout op maat ?