kops essen

kops essen werkblad op maat

U wilt graag kops essen hout bestellen ? QATRINA maakt het helemaal voor u op maat !  

QATRINA maakt voor u kops essen houten panelen, keukenbladen en tafelbladen op maat, in elke gewenste afmeting en vorm.

Wij hebben ervoor gekozen om online, via onze webshop, alleen kops eiken aan te bieden, maar wij leveren ook kopshout panelen en (tafel)bladen in andere houtsoorten, inclusief kops essen.

Neem gewoon contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave voor een kops essen paneel, keukenblad of tafelblad. Laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden bij QATRINA !.

Standaard leveren wij kopshout panelen en (tafel)bladen met een dikte van 60 mm, maar ook een dikte van 70, 80, 90, 100, 110 tot zelfs 120 mm behoort tot de mogelijkheden. 

Wij leveren geen fineer en al onze houtproducten zijn FSC gekeurd.

Waarom zou u verder zoeken ?. Wij zijn een van de weinigen die kopshout (kunnen) leveren, en dat ook nog eens voor zeer scherpe prijzen !.

Neem gerust even een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA, want (bijna) alles is mogelijk.

 

 

 

kops essen

Kops essen

 

Kops essen panelen en (tafel)bladen alleen verkrijgbaar in standaardmaten ? Wij maken alles op maat ! 

Kops essen is bij ons leverbaar in elke gewenste afmeting en vorm. De leverbare dikte varieert van 60 mm. tot zelfs 120 mm. (!).  Neem gerust even contact met ons op: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Wij leveren ons kopshout alleen maar op maat gemaakt: bij ons vindt u dan ook geen panelen, keukenbladen of tafelbladen uit voorraad.
Onze eigen, professionele koeriersdienst bezorgt uw bestelling(en) vervolgens zo spoedig mogelijk bij u thuis. Wij doen dit tegen kostprijs, en verdienen hier dus niets aan. Wij vinden service verlenen naar onze klanten toe namelijk net zo belangrijk als het leveren van kwaliteitsproducten.

Waarom QATRINA ? Omdat wij kwaliteit en service hoog in ons vaandel hebben staan.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kops essen ?