kops essen werkblad

kops essen werkblad

Zeldzaam mooi, oersterk en op maat voor u gemaakt: voor een kops essen werkblad moet u bij QATRINA zijn !

Oersterk, schitterend mooi en tegen kostprijs bij u thuis afgeleverd: voor een kops essen werkblad moet u bij QATRINA zijn ! Exact op maat en in iedere denkbare vorm voor u gemaakt. Het kan bij QATRINA !

De meeste houtproducten in een kops uitvoering worden bij ons besteld in eiken. Kops eikenhout leveren wij daarom direct online via de website (klik hier voor ons kops eiken). In onze webwinkel treft u kopshout in eiken met een dikte van 60 millimeter in de meest gevraagde vormen: vierkant en rechthoekig, en rond en ovaal. Neem voor een afwijkende vorm contact met ons op, want dat is buiten de website om ook mogelijk. Organische vormen, druppelvormen of een door u zelf bedachte vorm: wij maken het voor u op maat.

In de Benelux en ver daarbuiten vindt u geen leverancier die kopshout in zoveel verschillende houtsoorten kan leveren. QATRINA levert op aanvraag naast kops eiken werkbladen namelijk ook kops acacia werkbladen, kops beuken werkbladen, kops kersen werkbladen en kops essen werkbladen ! Bel of mail ons even indien u geïnteresseerd bent in een van deze houtsoorten.

Een werkblad gemaakt van kopshout: een uniek en vrijwel onverslijtbaar houtproduct

Een werkblad in een kopshoutuitvoering is door zijn unieke opbouw veel harder dan een werkblad samengesteld uit doorgaande lamellen of in een vingerlasuitvoering. Kopshout is daarom ook bij uitstek geschikt om (zeer) intensief te gebruiken. Zo maken wij er niet alleen werkbladen van, maar ook hakblokken, keukenbladen, barbladen, tafelbladen en snijplanken. Als het tegen een stootje moet kunnen is kopshout zeer zeker het overwegen waard !

Iedere vorm en iedere afmeting kunt u bij ons bestellen: onze vaste, gespecialiseerde partnerbedrijven in het buitenland beschikken over de allernieuwste cnc-freesmachines. Moet uw keukenblad worden voorzien van uitsparingen voor een kraan en overige (inbouw)apparatuur of heeft een afgeschuinde rand uw voorkeur ? QATRINA kan het allemaal voor u realiseren !

 

 

 

kops essen werkblad

kops essen werkblad

Zoekt u iets speciaals voor een betaalbare prijs ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Betaalbaar geprijsd maatwerk: daar staat QATRINA voor. Niet uitsluitend uitgevoerd in kopshout, maar ook op maat voor u gemaakt in fraaie doorgaande lamellen en met een ijzersterke vingerlasverbinding. Onze FSC gecertificeerde houtproducten leveren wij in drie kwaliteiten eiken, maar ook voor beuken, acacia, kersen, ahorn, noten en essen kunt u bij ons op aanvraag terecht. Massief hout ? QATRINA !

Bent u geïnteresseerd in een kops essen werkblad ?