kops essen tafelblad op maat

kops essen werkblad op maat

Een schitterend kops essen tafelblad op maat, bestelt u voordelig bij QATRINA ! 

Qatrina maakt het gewoon voor u: een prachtig kops essen tafelblad op maat, voor een concurrerende prijs !.

Online bestelt u via onze website eenvoudig zelf een kops eiken tafelblad, maar wij leveren kopshout in veel meer houtsoorten, waaronder ook essen. (klik hier voor onze overige houtsoorten),

De kops tafelbladen worden door ons stuk voor stuk op maat gemaakt. Eigenlijk alle denkbare afmetingen en vormen zijn mogelijk: vierkant, rechthoekig, rond, ovaal, ellipsvormig, druppelvormig: u zegt het maar, want QATRINA maakt het allemaal !.

Het kops essen tafelblad op maat wordt nog helemaal handmatig voor ons in Oost Europa gemaakt. De blokjes essenhout die worden gebruikt, zijn circa 43×43 mm. De standaarddikte van onze kops tafelbladen bedraagt 60 mm, maar  (veel) dikker kan eventueel ook. Tot zelfs 120 mm. (!) dik. Neem hiervoor even contact met ons op.

QATRINA levert geen fineer en uitsluitend FSC gekeurde hout producten.

Stopt u maar met verder zoeken: Wij zijn namelijk een van de weinigen die kopshout (kunnen) leveren, en dat ook nog eens voor zeer scherpe prijzen !.

 

 

 

kops essen tafelblad op maat

Kops essen

 

Een kops essen tafelblad op maat voor u gemaakt, i.p.v. een standaard tafelblad 

Wij leveren geen tafelbladen in standaard maten. Bij QATRINA maken wij alles op maat voor onze klanten. Wij hebben dan ook geen tafelbladen op voorraad.

Uw kops essen tafelblad op maat is leverbaar in zo goed als elke gewenste afmeting en vorm. De dikte bepaalt u ook zelf: deze varieert van 60 mm. tot en met zelfs 120 mm. (!).  Neem gewoon even contact met ons op, en laat u verrassen door de vele mogelijkheden.

Uw nieuwe tafelblad wordt, na aflevering bij ons in Nederland, z.s.m. door onze koerier bij u thuis geleverd. Als een vorm van service, doen wij dit tegen kostprijs: wij verdienen hier helemaal niks aan. Wij leveren niet alleen kwaliteit, maar hebben ook een goede service hoog in ons vaandel staan.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops essen tafelblad op maat ?