kops essen tabletten op maat

kops essen tabletten op maat

Kops essen tabletten op maat niet te vinden op het internet ? Bij QATRINA bestelt u ze ‘gewoon’ in de afmetingen die u wenst 

Alles geprobeerd maar ze niet kunnen vinden ? Dan bent u bij QATRINA (eindelijk) aan het juiste adres, want wij leveren kops essen tabletten op maat voor u gemaakt.
Indien u er zelf nog aan wilt gaan zagen en schaven adviseren wij onbehandelde tabletten te bestellen: u kunt ze dan naderhand zelf met een houtolie afwerken. U kunt bij ons echter ook kant en klare tabletten bestellen in de vorm van een nieuw werkblad of tafelblad. Het tablet wordt dan machinaal door ons behandeld met Rubio Monocoat houtolie: deze olie geeft een lange bescherming van het hout en is in kleur of in transparant verkrijgbaar.

Kops essen tabletten op maat zijn leverbaar in verschillende vormen: vierkant, rechthoekig, rond of ovaal. Wilt u een door uzelf bedachte vorm laten maken ? Bel of mail ons dan even, want in principe is alles mogelijk.

Het merendeel van het door ons geleverde kopshout wordt besteld in eiken: wij hebben daarom besloten om alleen kops eiken direct via onze website aan te bieden. Kops tabletten in een andere houtsoort dan eiken leveren wij buiten de website om op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden op dat moment.

 

 

 

kops essen tabletten op maat

Kops essen tabletten op maat

 

Op zoek naar iets exclusiefs, iets dat nagenoeg niemand anders in huis heeft ? Dan is kopshout zeker iets voor u

Bent u op zoek naar exclusiviteit en wilt u geen doorsnee ? Kopshout is prachtig, ijzersterk en met name geschikt om intensief te gebruiken. Wij maken er dan ook veel keukenbladen, tafelbladen en werkbladen van voor onze klanten.
Alle gangbare vormen zijn mogelijk, maar ook (zeer) aparte vormen: wij werken met geavanceerde bewerkingsmachines, waarmee zo goed als alles gemaakt kan worden. Kops is verkrijgbaar in meerdere houtsoorten waaronder essenhout. Een overzicht van de houtsoorten die wij kunnen leveren vindt u hier. Natuurlijk kunt u ook even contact met ons opnemen betreffende de beschikbaarheid.

Kopshout tabletten gemaakt van Slavonisch eiken, beuken, essen en kersenhout. Bij QATRINA kunt u het allemaal bestellen. Stuk voor stuk FSC gecertificeerd, gegarandeerd milieuvriendelijk verwerkt en alleen het allermooiste hout: bij QATRINA de normaalste zaak van de wereld.

Bent u geïnteresseerd in onze kops essen tabletten op maat ?