kops essen tablet

kops essen tablet

Een vriendelijke prijs en gemakkelijk online te bestellen bij QATRINA: een kops essen tablet

Online bestellen voor een concurrerende prijs en exact op maat voor u gemaakt: een kops essen tablet. Het kan bij QATRINA !

Uw kops essen tablet kunt u als onbehandeld tablet bestellen: u kunt er dan nog zelf mee aan de slag, maar wij kunnen er ook al meteen een prachtig werkblad voor in uw keuken of een tafelblad voor in de woonkamer van maken. Ons kopshout wordt daarnaast ook veel besteld in de vorm van snijplanken en hakblokken.
Niet alleen vierkant, rechthoekig, rond of ovaal is mogelijk: heeft u een zelfbedachte vorm voor ogen die u zou willen laten maken ? Neem dan contact met ons op, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk !

Bij ons kunt u online helemaal zelf kopshout tabletten van Slavonisch eiken bestellen. Tabletten gemaakt van essen, beuken, kersen of een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. U treft hier een overzicht van onze leverbare houtsoorten. Kopshout tabletten zijn verkrijgbaar in 60 mm. dik massief. Dunnere tabletten zijn helaas niet mogelijk, maar, mits op voorraad, zijn dikkere tabletten vaak wel leverbaar.

Interessant geprijsd en exact op maat voor u gemaakt: kopshout tabletten van eiken, beuken, essen en kersenhout: bij QATRINA kunt u het allemaal bestellen. Vanzelfsprekend stuk voor stuk milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gecertificeerd.

 

 

 

kops essen tablet

Kops essen tablet

 

Bent u wel een keer toe aan wat anders, iets dat niemand anders heeft ? Kopshout !

Bent u toe aan iets anders en wel een keer uitgekeken op de standaard keuken- en tafelbladen in de meubelwinkels ? Denk dan eens aan prachtig kopshout van QATRINA: op maat voor u gemaakt in verschillende  houtsoorten. Bij ons kunt u vrijwel iedere afmeting in elke gewenste vorm laten maken ! Wij werken met vaste leveranciers in het buitenland. Deze zorgen voor een continue hoge kwaliteit van ons kopshout.

De tabletten zijn onbehandeld te bestellen, maar ook helemaal kant en klaar om te gebruiken is mogelijk.
Het hout wordt dan door ons behandeld met Rubio Monocoat: deze houtolie is afkomstig uit de parketbranche en geeft een keiharde beschermlaag. Rubio Monocoat is verkrijgbaar in heel veel kleuren, maar ook ‘gewoon’ in transparant. Omdat hout altijd wat uitzet en krimpt, raden wij af om kopshout te lakken: lak is hard en kan scheurtjes krijgen waar vocht in kan dringen.

Bent u geïnteresseerd in een kops essen tablet ?