kops essen snijplank

kops essen snijplank

Exact gemaakt in de door u gewenste afmetingen en in iedere gewenste vorm: een kops essen snijplank van QATRINA

Wij maken hem voor u in iedere gewenste afmeting en in iedere gewenste vorm: bij QATRINA bent u aan het juiste adres voor een prachtige kops essen snijplank. Massief hout in een kops uitvoering heeft niet alleen een schitterende uitstraling, maar is ook nog eens ijzersterk: het is met name zeer geschikt voor toepassingen die tegen een stootje moeten kunnen.

Geruime tijd geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met meerdere buitenlandse producenten van kopshout. Ware professionals die over de benodigde kennis en specialistische houtbewerkingsmachines beschikken. Werkelijk alles kunnen zij hiermee exact op maat voor u maken.
Een samenwerking met meerdere producenten heeft tevens al voordeel dat wij onze producten tegen concurrerende prijzen bij hen kunnen inkopen. Omdat wij er voor gekozen hebben onze producten uitsluitend online aan te bieden en dus geen hoge vaste kosten hebben, kunnen wij de verkoopprijzen op onze beurt weer laag houden. Daar profiteren onze klanten dan weer van.

Kops eikenhout producten bieden wij direct via de website aan. Online kunt u hier tot op de millimeter nauwkeurig bestellen in de meest voorkomende vormen zoals rond, vierkant, ovaal of ellips.
Kopshout producten met een andere (zelfbedachte) vorm en kopshout producten in een andere houtsoort leveren wij op aanvraag. Naast kopshout in eikenhout kunnen wij u namelijk ook kopshout in kersenhout, in beukenhout, in acaciahout en in essenhout aanbieden. Neem contact met ons op per mail of telefoon voor meer informatie.

Alles wordt op maat gemaakt: geen enkel product is bij ons hetzelfde. Kopshout wordt nog op traditionele wijze met de hand gemaakt van houten blokjes met een dikte van 60 mm. Kopshout producten kunnen wij helaas niet dunner leveren: bij een dikte dunner dan 60 mm is de kans groot dat het geheel zal breken.

Wij streven niet alleen altijd naar de beste kwaliteit, maar vinden ook een verantwoord productieproces belangrijk: bij ons wordt dan ook uitsluitend milieuvriendelijk en streng gecontroleerd gekweekt en FSC gecertificeerd hout toegepast.

 

 

 

kops essen snijplank

kops essen snijplank (60 mm massief onbehandeld)

 

Op maat in elke door u gewenste vorm en afmeting: standaardvormen en -afmetingen vindt u niet bij QATRINA

Je komt ze online nog best wel vaak tegen: leveranciers van massief hout die het ‘op maat gezaagd’ aanbieden.
Voor reststukken en zaagafval betaalt dan wel de klant ! Wij MAKEN op maat en hoeven dus niet te zagen ! Bij ons betaalt u alleen voor wat u nodig heeft en verder niks. Afwijkende vormen, extra lange of extra brede houtproducten op aanvraag. Bel of mail ons hiervoor even.

Onze service gaat verder dan alleen maatwerk: wij bezorgen grotere bestellingen ook nog eens tegen kostprijs bij u thuis met onze eigen transportdienst. Een kleinere bestelling kan vaak voordeliger met of DPD of PostNL naar u verstuurd worden. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een kops essen snijplank ?