kops essen panelen

kops essen panelen

Bij QATRINA bestelt u ze gewoon op maat: prachtige exclusieve kops essen panelen

Gemakkelijk en voordelig kops essen panelen bestellen ? Van harte welkom bij QATRINA. Wij maken ze exact op maat in de afmetingen die u nodig heeft. Kopshout: een prachtig en ijzersterk houtproduct ! Wist u trouwens dat wij een van de weinigen zijn in Nederland en België die dit kunnen leveren ? Doe er uw voordeel mee.

Wij werken al lange tijd samen met voordelige producenten in het buitenland. Op die manier kunnen wij ons kopshout voor scherpe prijzen aanbieden.

In onze webshop bestelt u online kops eiken op maat met een dikte van 60 mm. Buiten onze website om leveren wij echter nog veel meer andere houtsoorten in kops uitvoering. De mogelijkheden treft u op onze website: klik hier voor onze andere houtsoorten. Wij maken praktisch iedere gewenste vorm voor u op maat. Heeft u dus een speciale vorm voor ogen, neem dan even contact met ons op per telefoon of mail.

Onze massief kops essen panelen worden nog stuk voor stuk met de hand gemaakt van houten blokjes van circa 43×43 mm. Standaard leveren wij kopshout in 60 mm. dik, maar dikker is mogelijk op aanvraag tot maximaal 120 mm. dik. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op. Onze contactgegevens treft u hier.
Het door ons gebruikte hout voor de panelen is absoluut milieuvriendelijk geproduceerd: onze producten zijn dan ook een voor een FSC gekeurd.

 

 

 

kops essen panelen

Kops essen onbehandeld

 

Wij doen niet aan zogenaamde standaardmaten: wij maken gewoon panelen op maat 

Vaste maten doen wij niet aan, en op maat zagen al helemaal niet: QATRINA maakt tafelbladen en panelen op maat. De klant bestelt op maat, QATRINA levert op maat.

Kops Slavonisch eiken 60 mm. dik leveren wij direct online via onze website. Andere houtsoorten en hele lange of brede panelen bestelt u buiten de website om op aanvraag: neem hiervoor contact met ons op.

Onze productie vindt voor 95% plaats in het buitenland. De bestellingen worden door ons naar Nederland getransporteerd en vervolgens tegen kostprijs bij onze klanten thuis afgeleverd.
Waarom zou u kiezen voor QATRINA ? Omdat wij staan voor service en alleen de allerbeste kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in onze kops essen panelen ?