kops essen paneel

kops essen paneel

QATRINA levert het exact op maat: een schitterend kops essen paneel 

Uw kops essen paneel bestelt u voordelig op maat bij QATRINA. Kopshout werd al in de middeleeuwen veelvuldig gebruikt, maar is nog steeds een prachtig en vrijwel onverslijtbaar product ! Wij zijn trouwens een van de weinigen in de Benelux die kopshout überhaupt kunnen leveren.

Door onze nauwe samenwerking met vaste producenten in het buitenland kunnen wij dit kopshout nog steeds zeer voordelig aan onze klanten aanbieden. Online in de webwinkel bestelt u helemaal zelf kops Slavonisch eikenhout op maat. Buiten de webshop om zijn andere houtsoorten in kops ook mogelijk. Op onze website hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Klik hier voor onze overige leverbare houtsoorten. Onze producenten maken zo goed als iedere denkbare vorm voor u op maat, dus neem gerust even contact met ons op.

Een kops essen paneel wordt op traditionele wijze met de hand voor u opgebouwd: wij gebruiken hiervoor massieve blokjes hout van ongeveer 43×43 mm. Via onze website bestelt u kopshout met een dikte van 60 mm. Op aanvraag is dikker mogelijk: wij leveren kopshout tot en met 120 mm. dik. Neem hiervoor even contact met ons op, want wij helpen u graag !

Door ons geleverde houtproducten zijn altijd duurzaam geproduceerd en voorzien van het FSC keurmerk.

 

 

 

kops essen paneel

Kops essen paneel

 

QATRINA doet niet aan standaardafmetingen: wij maken alles op maat 

Standaardmaten kennen wij niet, en op maat zagen doen wij niet: wij maken onze panelen en tafelbladen gewoon op maat. U bestelt op maat, en wij leveren op maat. Zo simpel kan het zijn.

Kopshout eiken panelen op maat bestelt u direct online in onze webwinkel. Andere houtsoorten, hele lange en hele brede panelen zijn mogelijk op aanvraag: neemt u dus gerust even contact met ons op.

Ons kopshout wordt door onze producenten in het buitenland gemaakt. De bestellingen worden vervolgens naar Nederland getransporteerd en bij onze klanten afgeleverd. Voor het bij u thuis afleveren brengen wij uitsluitend de kostprijs in rekening: wij verdienen hier niks aan. QATRINA, omdat wij staan voor service en kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in een kops essen paneel ?