kops essen hakblok

kops essen hakblok

Een kops essen hakblok op maat voor u gemaakt in elke door u gewenste vorm ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Uw keuken is niet compleet zonder een prachtig kops essen hakblok van QATRINA. Keihard, nagenoeg onverslijtbaar en schitterend mooi van kleur. Wij maken het op maat voor u tot op de millimeter nauwkeurig en exact in de vorm die u graag wilt hebben.

Het internet verder afspeuren heeft weinig zin, want wij zijn vrijwel de enige leverancier in de Benelux die überhaupt kopshout kan leveren. Online in de webwinkel kunt u bij ons kops eiken hakblokken op maat bestellen in de meest gevraagde vormen.
Op aanvraag zijn echter ook andere houtsoorten geen probleem. Zo leveren wij onder meer ook kops beuken hakblokken, kops kersen hakblokken, kops acacia hakblokken en kops essen hakblokken. Deze zijn uitsluitend buiten de website om verkrijgbaar, dus bel of mail ons hiervoor even.

Zoals al aangegeven is bij ons iedere vorm mogelijk, want wij werken met volledig computergestuurde freesapparatuur. Heeft u dus een heel speciaal hakblok voor ogen, schroom dan niet en contacteer ons even voor een vrijblijvende prijsopgave. Onze gegevens treft u hier.

Een hakblok gemaakt van kopshout is met recht een uniek en veelzijdig product: u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van. Door vaklui met de hand gemaakt, ijzersterk en met een exclusieve uitstraling: een ware eyecatcher in uw keuken. Ons kopshout wordt door gespecialiseerde bedrijven voor ons vervaardigd in meerdere Europese landen: zo kunnen wij het blijvend scherp inkopen. U als klant plukt daar vervolgens weer de vruchten van.

Niet alleen kops hakblokken, maar ook schitterende kops keukenbladen, bureaubladen of tafelbladen zijn mogelijk

Wij leveren ons kopshout in nog veel meer dan alleen hakblokken: wat dacht u van een prachtig op maat voor u gemaakt kopshout bureaublad, kopshout tafelblad, kopshout keukenblad of kopshout barblad ? Bij QATRINA is het allemaal mogelijk in 60 millimeter dik eikenhout, in acaciahout, in essenhout, in kersenhout en in beukenhout ! U haalt gegarandeerd iets speciaals in huis en het wordt ook nog eens heel voordelig bij u thuis afgeleverd door onze eigen transportdienst !

 

 

 

kops essen hakblok

kops essen hakblok (maatwerk in iedere gewenste afmeting en vorm)

Niet alleen kopshout, maar ook massief hout in vingerlas en in doorgaande lamellen: u bestelt het op maat bij QATRINA !

Bij QATRINA kunt u terecht voor massief hout in een kops uitvoering, maar wij leveren ook panelen, tafelbladen, barbladen, bureaubladen en keukenbladen in prachtige doorgaande lamellen en in vingerlas. In drie kwaliteiten eiken, maar ook in heel veel andere houtsoorten. Vanzelfsprekend allemaal FSC gecertificeerd en duurzaam geproduceerd. Laat u verrassen en bezoek onze website ! Voor persoonlijk advies kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een kops essen hakblok ?