kops eikenhouten werkblad

kops eikenhouten werkblad

Voor een kops eikenhouten werkblad zit u goed bij QATRINA, want wij maken het helemaal op maat voor u !

Overal al gezocht, maar het nergens kunnen vinden ? Welkom bij QATRINA, de leverancier waar u uw kops eikenhouten werkblad gewoon op maat bestelt !

Verder zoeken hoeft niet: wij leveren exact op maat gemaakt en in de vorm die u al zo lang zoekt ! Wilt u graag een werkblad met afgeronde hoeken of voorzien van de benodigde sparingen voor (inbouw)apparatuur ? Wij draaien onze hand er niet voor om. Voor (betaalbaar) maatwerk in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kopshout moet u bij QATRINA zijn.

Een zeldzame vertoning: een kop eikenhouten werkblad. Met de hand voor u gemaakt door speciaal door ons geselecteerde bedrijven in het buitenland. Uniek en een ware aanwinst voor uw woonhuis met een warme uitstraling. Ga voor meer sfeer in huis en ga voor massief hout !

Prachtige werkbladen gemaakt van kops eiken of een heel andere houtsoort: het kan bij QATRINA

Veelgevraagde (standaard)vormen zoals rechthoekig, vierkant, rond of ovaal bestelt u bij ons direct in de webwinkel. Bel of mail ons even als u op zoek bent naar een werkblad met een andere vorm: deze leveren wij op aanvraag. Elke vorm is mogelijk: stel ons gerust eens op de proef !

Wist u dat wij naast kops eiken werkbladen ook nog werkbladen gemaakt van kops beukenhout, kops essenhout, kops kersenhout en kops acaciahout voor u kunnen maken ? QATRINA is echt van alle markten thuis !

Hout is een natuurproduct dat continu bloot gesteld wordt aan invloeden van buitenaf: het moet daarom altijd goed ‘ingepakt’ worden met een houtolie of lak. Kiest u voor een werkblad gemaakt van met elkaar verlijmde doorgaande lamellen of voor een blad met een vingerlasconstructie, dan zijn beide behandelingen mogelijk.
Kopshout adviseren wij echter niet te lakken, maar alleen te oliën. De unieke samenstelling van kopshout vraagt om een passende behandeling van het hout: kopshout blijft namelijk altijd iets ‘werken’. Bij een behandeling met lak bestaat er dus een gerede kans dat er haarscheurtjes in de laklaag ontstaan waar vocht en vuil in kan trekken. Een geolied blad blijft ‘flexibel’ en geeft hierdoor een veel betere bescherming.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het in kopshout: werkbladen, keukenbladen, bureaubladen, barbladen of tafelbladen. U bestelt dit alles al helemaal kant en klaar door ons in de houtolie gezet, maar onbehandeld is ook mogelijk: zo kunt u er zelf nog mee aan de slag.

 

 

 

kops eikenhouten werkblad

Kops Slavonisch eikenhouten werkblad, transparant geolied met Rubio Monocoat

Massief hout met doorgaande lamellen, met een vingerlasverbinding of samengesteld uit prachtig kopshout

U hoeft niet meer verder te zoeken, want bij QATRINA vindt u het allemaal: houten panelen, werkbladen, bureaubladen, keukenbladen, tafelbladen en nog veel meer: gemaakt van FSC gecertificeerd hout in eiken, maar ook verkrijgbaar in andere houtsoorten. Voor maatwerk moet u bij QATRINA zijn.

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten werkblad ?