kops eikenhouten panelen

Voordelig online bestellen bij QATRINA: kops eikenhouten panelen, op maat gemaakt in elke gewenste vorm !

U bestelt ze heel eenvoudig zelf via onze website: kops eikenhouten panelen in iedere gewenste vorm en op maat voor u gemaakt ! U hoeft er eigenlijk zelf niets meer aan te doen, want met onze hoogwaardige houtbewerkingsmachines kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig werken. Het maken van kopshout panelen is handwerk: een uniek houtproduct dat zeer zeker een verrijking is voor uw interieur. Breng meer sfeer in uw huis met massief hout.

Ook in deze tegenwoordig dure tijden kunnen wij onze prijzen nog steeds laag houden, want wij werken samen met meerdere vaste producenten in het buitenland. QATRINA staat voor een hoge kwaliteit in maatwerk, maar wel nog steeds voor betaalbare prijzen !

Kopshout panelen gemaakt van Slavonisch eiken, maar ook van andere houtsoorten 

U kunt bij ons direct online prachtig Slavonisch eiken kopshout op maat bestellen. Via de website zijn de panelen te bestellen in rond/ovaal en in vierkant/rechthoekig. Heeft u een afwijkende vorm in gedachten of heeft u hele grote panelen nodig, laat dat ons even weten: deze zijn op aanvraag leverbaar.

Niet alleen kopshout panelen gemaakt van eikenhout, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk: QATRINA levert ook kops beukenhouten panelen, kops essenhouten panelen, kops kersenhouten panelen en kops acaciahouten panelen op maat.

Niet alleen de handige particulier en de echte vakman, maar ook als u kant en klaar zoekt zit u goed bij QATRINA. Naast kant en klare houtproducten leveren wij ook halffabricaten. Halffabricaten moeten nog verder afgewerkt worden voordat deze behandeld kunnen worden met een houtolie of lak. De panelen zijn dan alleen nog maar geschuurd met een korrel 80 en de hoeken en randen zijn nog scherp. Om ze verder af te kunnen werken moeten ze nog geschuurd worden met een fijnere korrel.

Kopshout panelen adviseren wij te oliën, en niet te lakken. Door de unieke samenstelling van kopshout blijven de panelen altijd enigszins ‘werken’ waardoor bij een gelakt paneel kleine scheurtjes in de lak kunnen ontstaan waar vocht en vuil in kan dringen.

Liever een kant en klaar product dat gereed is om meteen te gebruiken ? Ook dat kan bij QATRINA , want wij leveren ook kant en klaar om te plaatsen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een FSC gecertificeerd kopshout werkblad, kopshout keukenblad, kopshout bureaublad, kopshout barblad of kopshout tafelblad op maat voor u gemaakt.

 

 

 

kops eikenhouten panelen

kops eikenhouten panelen (barblad in Rubio Monocoat twee componenten houtolie transparant)

Kopshout: schitterend mooi en bij QATRINA op maat verkrijgbaar in iedere vorm

Bij QATRINA zit u goed voor massief houten panelen, tafelbladen, keukenbladen, werkbladen, barbladen en bureaubladen voor u op maat gemaakt. Wij kunnen uw paneel eventueel ook nog voorzien van een verjongde rand, sparingen of ronde hoeken of het nou een ellipsvorm, een organische vorm, Spaans ovaal of Deens ovaal moet zijn.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eikenhouten panelen ?