kops eikenhouten paneel

kops eikenhouten paneel

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kops eikenhouten paneel, tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt

Een kops eikenhouten paneel op maat voor u gemaakt bestelt u heel gemakkelijk en voordelig online bij QATRINA. Massief kops hout is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens oersterk. Dit product is dan ook heel geschikt om intensief te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tafelbladen, werk- en keukenbladen.

Door onze samenwerking met professionele maar tevens voordelige producenten in Oost Europa kunnen wij dit prachtige kops hout voor aantrekkelijke prijzen leveren.

Kops panelen zijn in onze online webshop in Slavonisch eiken bestellen. Een schitterende lichte, maar ook zeer harde eikensoort. Op aanvraag zijn panelen in een andere houtsoort mogelijk (klik hier voor onze andere houtsoorten). Onze producenten maken praktisch elke denkbare vorm en afmeting op maat tot op de millimeter nauwkeurig. Mocht u dus specifieke wensen hebben, neem dan even contact met ons op.

Een kops eikenhouten paneel is een waar kunstwerk: helemaal met de hand opgebouwd uit met elkaar verlijmde vierkante houten blokjes. Wij leveren standaard kops eiken in 60 mm. dik. Dikker kunt u op aanvraag bij ons bestellen tot maximaal 120 mm. dik. Alles milieuvriendelijk geproduceerd en FSC gekeurd.

 

 

kops eikenhouten paneel

Kops eikenhouten paneel

 

Bestel uw kops panelen bij QATRINA gewoon op maat gemaakt !  

Het komt nog steeds heel veel voor, maar is eigenlijk niet meer van deze tijd: panelen verkrijgbaar in standaard afmetingen of welke tegen hoge zaagkosten nog wel even voor u op maat gezaagd kunnen worden. Wij doen het anders, want bij ons bestelt u gewoon wat u nodig heeft en wij maken het tot op de millimeter nauwkeurig. U betaalt geen zaagkosten, want wij zagen niet.

Online leveren wij kopshout in 60 mm. dik Slavonisch eiken tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Buiten de website om zijn langere, bredere en dikkere panelen mogelijk. Neem in dat geval dus even contact met ons op.

Door ware vakmensen in het buitenland geproduceerd, eenmaal per week per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd en door onze vaste koeriersdienst bij onze klanten thuisbezorgd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten paneel ?