kops eikenhouten paneel op maat

kops eikenhouten paneel op maat

Een kops eikenhouten paneel op maat, tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt

Een exclusief kops eikenhouten paneel op maat bestelt u eenvoudig thuis online bij QATRINA. Kopshout is naast erg mooi ook nog eens vrijwel onverslijtbaar. Het is daarom ook heel geschikt voor intensief gebruik. Wij maken er onder andere tafelbladen, werkbladen en keukenbladen van. Al geruime tijd doen wij zaken met zeer voordelige producenten in Oost Europa. Zo kunnen wij absolute topkwaliteit voor zeer redelijke prijzen leveren.

Kopshout panelen leveren wij online alleen in 60 millimeter dik Slavonisch eikenhout. Een prachtige lichte en tevens zeer harde eikensoort. Buiten onze website om zijn op aanvraag ook kops panelen in andere houtsoorten te bestellen (klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten). U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen het wel maken. Heeft u dus iets heel speciaals in gedachten, neem dan meteen contact met ons op.

Het maken van een kopshout paneel is een echt monnikenwerk. Het paneel wordt volgens eeuwenoude traditie nog helemaal met de hand gemaakt door vierkante houten blokjes stuk voor stuk aan elkaar te lijmen. Standaard is ons kopshout 60 mm. dik. Dikker is op aanvraag mogelijk: dunner helaas niet, want dan wordt het paneel niet sterk genoeg en bestaat de kans dat het breekt. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd hout voor onze producten.

 

 

kops eikenhouten paneel op maat

Kops eikenhouten paneel op maat

 

Kops panelen op maat bestelt u gewoon bij QATRINA !  

Veel collega’s leveren nog steeds alleen panelen in standaard afmetingen of zagen deze op maat voor u tegen torenhoge zaagkosten. Wij maken alles op maat tot op de millimeter nauwkeurig, zonder bijkomende kosten.

Om het allemaal niet te moeilijk te laten worden en logistieke problemen te voorkomen leveren wij online via de website kopshout in 60 millimeter dik eiken tot een lengte van maximaal 2,4 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langere lengtes, bredere en dikkere kopshout panelen zijn mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

Door echte professionals in het buitenland gemaakt, 1x per week per vrachtauto naar ons magazijn getransporteerd en van daaruit door onze vaste koeriersdienst bij u thuis afgeleverd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eikenhouten paneel op maat ?