kops eiken werkbladen

kops eiken werkbladen

Voor massief kops eiken werkbladen hoeft u niet verder te zoeken: welkom bij QATRINA !  

Massief kops eiken werkbladen zijn uniek: maar weinig andere aanbieders kunnen ze leveren. Massief hout zorgt voor een warme sfeer in uw huis en dat wil toch iedereen graag ? Bij QATRINA bent u dan aan het juiste adres, want wij zijn specialisten in maatwerk van massief hout. Onze massief houten werkbladen worden allemaal tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

QATRINA gaat verder dan veel anderen: zo frezen wij desgewenst de uitsparingen voor een kooktoestel, een kraan en de spoelbakken er tegen een geringe meerprijs ook al voor u uit. Helemaal kant en klaar om te monteren kan ook: wij behandelen het werkblad dan ook al met een twee componenten houtolie of lak.

U bestelt super relaxt thuis vanuit uw luie stoel: showrooms van keukenleveranciers zijn verleden tijd. Wij leveren onze massief kops eiken werkbladen op maat in de afmetingen die u nodig heeft. Elke vorm is mogelijk ! Kops eiken werkbladen bestelt u zelf online in onze webwinkel. Op aanvraag zijn werkbladen verkrijgbaar in een andere houtsoort dan eiken. Een overzicht vindt u hier.

Ons massief hout is naast een uitvoering in kopshout ook verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering. Allemaal gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een keurmerk voor een verantwoord bosbeheer. Heeft u een vraag of heeft u behoefte aan meer informatie, neem dan even contact met ons op.

 

 

 

kops eiken werkbladen

 

Ook extra lange werkbladen zijn mogelijk

Wij leveren werkbladen in doorgaande lamellen t/m een lengte van ongeveer 3500 mm. Langer in doorgaande lamellen is lastig: wij moeten dit aanvragen bij onze leveranciers.
Een extra lang werkblad gemaakt van kopshout of in vingerlasuitvoering is over het algemeen echter geen probleem, maar deze leveren wij wel alleen op aanvraag. Neem dus voor een extra lang of extra breed werkblad even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Voor ons kops eiken maken wij gebruik van mooi en keihard Slavonisch eiken: een eikensoort die voornamelijk in Oost-Europa voorkomt. Slavonisch eikenhout is van nature al goed bestand tegen kromtrekken en heeft een mooie lichte uitstraling. Wij leveren in doorgaande lamel en in vingerlas in foutvrij, licht rustiek en rustiek.

QATRINA, voor de allerbeste kwaliteit op maat gemaakt en voordelig bij u aan huis afgeleverd door onze eigen professionele koerier !

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken werkbladen ?