kops eiken werkbladen op maat

kops eiken werkbladen op maat

Exclusieve kops eiken werkbladen op maat ? Bij QATRINA vindt u ze voor een vriendelijke prijs !

Massieve kops eiken werkbladen op maat bestelt u voordelig bij QATRINA ! Kopshout is een oerdegelijk en zo goed als onverslijtbaar houtproduct. Wij zijn een van de heel weinigen die kopshout überhaupt kunnen leveren, dus verder zoeken heeft niet echt veel zin.

Standaard leveren wij het prachtige Slavonisch kops eikenhout, maar op aanvraag zijn ook kops werkbladen in een andere houtsoort mogelijk. Op onze website hebben wij hiervan een overzicht geplaatst: klik hier. Neemt u voor meer informatie even contact met ons op: Wij zijn per telefoon of mail bereikbaar.

Puur vakmanschap, want de kops eiken werkbladen op maat worden nog met de hand gemaakt van massief eikenhouten blokjes van circa 43×43 mm. Online leveren wij kopshout met een standaarddikte van 60 mm. Dikker kan eventueel ook: ons kopshout is op aanvraag te bestellen tot en met een dikte van maximaal 120 mm.

Wij verzorgen desgewenst een complete levering, want tegen een geringe meerprijs kunnen wij eventueel ook al de sparingen voor de spoelbak(ken) en/of het kooktoestel voor u uitfrezen. Zo is het blad al helemaal klaar om geplaatst te worden. Ook QATRINA streeft naar een duurzame productie: ons hout is daarom altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken werkbladen op maat

Kops eiken werkblad op maat

 

Op maat tot op de mm. nauwkeurig in zo goed als iedere denkbare afmeting en vorm

Via de online webwinkel leveren wij kops Slavonisch eiken werkbladen tot maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed.
Op aanvraag is (veel) langer, breder of een andere houtsoort of vorm ook eventueel mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact met ons op: wij helpen u graag verder.

De kopshout werkbladen worden door vaste leveranciers in het buitenland voor ons gemaakt en per vrachtauto naar Nederland getransporteerd. Wij zorgen samen met onze koeriersdienst vervolgens voor een snelle levering bij u thuis.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken werkbladen op maat ?