kops eiken tafelbladen

kops eiken tafelbladen

Exclusieve kops eiken tafelbladen voor aantrekkelijke prijzen ? Bij QATRINA bestelt u ze op maat !

Zo gemakkelijk gaat dat tegenwoordig: bestel uw kops eiken tafelbladen gewoon online bij QATRINA. Gemakkelijk vanuit uw luie stoel thuis. Vrijwel nergens te krijgen, maar bij QATRINA op maat voor u gemaakt.
IJzersterke, praktisch onverslijtbare houtproducten en met name geschikt voor gebruik als tafelblad of als werkblad voor in uw keuken. Dat zijn onze prachtige kops eiken tafelbladen. 

Wij werken samen met vaste leveranciers in Oost Europa, waardoor wij kopshout voor zeer aantrekkelijke prijzen aan kunnen bieden. Online leveren wij schitterend Slavonisch kops eiken. Kops tafelbladen in een andere houtsoort zijn bij ons mogelijk op aanvraag. Kijk hiervoor even bij onze categorie ‘andere houtsoorten’: klik hier. Kops tafelbladen leveren wij in vrijwel elke afmeting en vorm, dus neem gerust even contact met ons op, want wij kunnen u vast wel verder helpen.

Een waar stukje vakmanschap, want onze producenten maken de tafelbladen nog met de hand van blokjes hout die een voor een aan elkaar worden verlijmd. In onze online webshop bestelt u gemakkelijk zelf 60 mm. dik Slavonisch kops eikenhout.
Eventuele dikkere tafelbladen en tafelbladen gemaakt van een andere houtsoort zijn op aanvraag mogelijk. Wij leveren kops tot en met 120 mm. dik. Het door ons verwerkte hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en zonder uitzondering FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken tafelbladen

Kops eiken tafelblad

 

Vaste maten doen wij niet aan: bij ons bestelt u alleen op maat 

Tafelladen alleen in standaardafmetingen leverbaar, en op maat voor u gezaagd tegen torenhoge zaagkosten ? Zo niet bij QATRINA: u bestelt op maat en wij maken het op maat. Zo simpel kan het zijn.
Het supersnelle bestelsysteem op onze website berekent de prijs van het gewenste tafelblad voor u uit. Afrekenen kan vervolgens eenvoudig online in een gegarandeerd beveiligde betaalomgeving.

Via onze website bestelt u gemakkelijk zelf 60 mm. dik kops Slavonisch eiken tot een maximale lengte van 2,4 meter en een maximale breedte van 1,2 meter. U wilt liever een langer, breder of dikker tafelblad, of een tafelblad in een andere houtsoort ? Neem dan even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken tafelbladen ?