kops eiken tabletten

kops eiken tabletten

Oersterke kops eiken tabletten bestelt u eenvoudig online bij QATRINA !

Onze prachtige exclusieve kops eiken tabletten zijn zeer in trek de laatste tijd. Op zich is dat niet heel raar, want kopshout is een prachtig en vrijwel onverslijtbaar product.

Helaas is door de grote vraag de afgelopen tijd de prijs van kopshout wel aanzienlijk gestegen. Omdat wij gelukkig al heel lang samenwerken met vaste voordelige leveranciers in het buitenland, kunnen wij dit product toch nog voor zeer redelijke prijzen aanbieden. Wist u dat wij praktisch de enige zijn die kopshout kunnen leveren binnen de Benelux ?

Online via onze website bestelt u eenvoudig kops eiken. Kopshout in een andere houtsoort is mogelijk op aanvraag (klik hier voor ons overzicht).

Onze producenten werken met de nieuwste computergestuurde machines, waardoor zo goed als iedere denkbare vorm te realiseren is. Mocht u dus onverhoopt een (heel) moeilijke vorm voor ogen hebben, neem dan meteen even contact met ons, want de mogelijkheden zullen u verrassen.

Massief kops eiken tabletten worden gemaakt van vierkante blokjes hout: deze zijn circa 43×43 mm. groot. Via onze website kunt u kops eiken tabletten met een dikte van 60 mm. bestellen. Dikkere tabletten leveren wij op aanvraag: u kunt bij ons kopshout bestellen tot en met maximaal 120 mm. dik.

Kopshout: een prachtig en ijzersterk product. Uitermate geschikt als tafelblad, keukenblad, werkblad, kookeiland, maar natuurlijk ook geschikt voor veel meer andere toepassingen.

Bij QATRINA vindt u alleen de allerbeste kwaliteit en gegarandeerd duurzaam geproduceerde producten: al het door ons gebruikte hout is FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken tabletten

Kops eiken tablet 60 millimeter in Rubio houtolie transparant

 

Op maat voor u gemaakt in eiken, maar eventueel ook in een andere houtsoort   

Zogenaamde Standaardtabletten of tabletten op maat voor u gezaagd tegen bijbetaling van torenhoge zaagkosten ? Wat een onzin: wij maken gewoon tabletten op maat. U bestelt wat u nodig hebt en QATRINA regelt de rest voor u. Tabletten bestellen is een fluitje van een cent: u geeft de benodigde afmetingen in en ons rekensysteem toont u de prijs. Eenvoudiger kunnen wij het niet maken.

Onze kops eiken tabletten kunt u online bestellen met een dikte van 60 mm, tot maximaal 2400 millimeter lang, en maximaal 1200 millimeter breed. Buiten de website om is langerbreder en/of dikker mogelijk. Tabletten in een andere houtsoort dan eiken leveren wij op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken tabletten ?