kops eiken tablet op maat

kops eiken tablet op maat

Een fraai kops eiken tablet op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA !

Prachtig en oersterk: een kops eiken tablet op maat. Kopshout is een praktisch onverslijtbaar houtproduct: u heeft er gegarandeerd jarenlang plezier van !

Wij kunnen kopshout voor scherpe prijzen leveren omdat wij al lange tijd samenwerken met vaste producenten buiten Nederland. Daar komt nog eens bij dat wij nagenoeg de enige in de Benelux zijn die dit product kunnen leveren. Via de website leveren wij kops eiken dat wordt gemaakt van Slavonisch eiken: een prachtige lichte, maar tevens zeer harde eikensoort.

Kopshout in een andere houtsoort dan eiken is verkrijgbaar op aanvraag: klik hier voor een overzicht. Onze producenten werken allemaal met de allernieuwste houtbewerkingsmachines zodat zo goed als iedere vorm te maken is. Voor speciale wensen zit u dus goed bij QATRINA ! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden: onze gegevens vindt u hier.

Volgens eeuwenoude traditie met de hand gemaakt door houten blokjes aan elkaar te lijmen: een kops eiken tablet op maat mag gerust een kunstwerk genoemd worden. Online leveren wij kops eiken met een dikte van 60 millimeter. Dikker is mogelijk op aanvraag: wij kunnen kopshout tot en met 120 millimeter dik leveren. Kopshout is met name geschikt om te dienen als tafelblad, keukenblad, werkblad, kookeiland en natuurlijk hakblok.

QATRINA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan: de door ons geleverde producten zijn daarom stuk voor stuk zonder uitzondering gemaakt van FSC gekeurd hout.

 

 

 

kops eiken tablet op maat

Kops eiken tablet op maat

 

QATRINA = maatwerk 

Bij ons bestelt u op maat: u hoeft er zelf niet meer aan te zagen, schuren of schaven. Bestellen is heel eenvoudig: u geeft de benodigde afmetingen in, en het slimme rekensysteem op onze website berekent de prijs voor het product voor u uit. Betalen doet u gemakkelijk en veilig met behulp van iDeal, respectievelijk Bancontact.

Massief hout is al bij kleine afmetingen erg zwaar. Omdat wij willen voorkomen dat er beschadigingen ontstaan tijdens het transport kunt u bij ons online kopshout bestellen tot maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed.

Buiten de website om zijn langere, bredere en dikkere tabletten op aanvraag te bestellen. Neem hiervoor even contact met ons op: u kunt ons bereiken per mail en telefoon.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken tablet op maat ?