kops eiken snijplank

kops eiken snijplank

Het kan bij QATRINA: Een kops eiken snijplank, helemaal op maat in de door u gewenste vorm gemaakt

Iedere vorm en elke afmeting is mogelijk, want wij maken uw kops eiken snijplank voor u op maat.
Wij leveren onze snijplanken in kops eiken, maar op aanvraag kunnen we ze ook in kops beuken, kops kersen, kops essen en in kops acacia voor u maken. Een eiken snijplank is gemakkelijk online via de website te bestellen, voor snijplanken in andere houtsoorten dan eiken verzoeken wij u even contact met ons op te nemen. Een mailtje kan, maar bellen is natuurlijk ook mogelijk.

Al eeuwenlang toegepast wanneer de constructie tegen een stootje moet kunnen: kopshout

Kopshout is een beetje uit de gratie geraakt de laatste decennia: zo zijn er in Nederland en België nagenoeg geen aanbieders van kopshout (meer) te vinden. En dat terwijl de mogelijkheden voor kopshout zo goed als onbeperkt zijn.
Wij maken er daarom niet alleen maar snijplanken en hakblokken van: kopshout kan veel meer dan dat ! Wij gebruiken het bijvoorbeeld ook om er een kops barblad, een kops tafelblad, een kops keukenblad of een kops bureaublad van te maken. Eigenlijk is kopshout overal wel geschikt voor ! Neemt u dus bij interesse voor dit exclusieve houtproduct even contact met ons op, want wij kunnen wat u zoekt vast wel voor u op maat maken.

Onze vaste producenten van kopshout zijn verdeeld over meerdere landen in Europa. Zij zijn door ons geselecteerd op kwaliteit en prijs. Stuk voor stuk bedrijven die veel geld hebben geïnvesteerd in een hoogwaardig machinepark om kopshout op de juiste manier te kunnen fabriceren en bewerken. U kunt het zo gek niet verzinnen of het kan wel gemaakt worden: ellipsvormen, organische vormen en ovale vormen, maar ook eventueel bijkomende extra bewerkingen zoals het uitfrezen van sleuven of sparingen en het aanbrengen van schuine randen. Het kan allemaal ! Dus bent u op zoek naar specialistisch maatwerk voor een vriendelijke prijs ? Dan hoeft u niet verder te zoeken !

 

 

 

kops eiken snijplank

kops eiken snijplank uitgevoerd in 60 millimeter dik Slavonisch eiken

Exact op maat voor u gemaakt voor interessante prijzen: massief hout in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout

Verder het internet afstruinen heeft niet zo veel zin, want voor het allermooiste hout voor een interessante prijs moet u bij QATRINA zijn !
U kunt bij ons terecht voor drie kwaliteiten Slavonisch eiken, maar wij leveren onder andere ook beuken, Amerikaans noten, essen, ahorn, kersen en acacia. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en met de hand gemaakt van kops hout

Alles vervaardigd uit op structuur en kleur geselecteerd FSC gecertificeerd hout en gegarandeerd duurzaam verwerkt tot een hoogwaardig houtproduct.

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken snijplank ?