kops eiken platen op maat

kops eiken platen op maat

Fraaie kops eiken platen op maat voor u gemaakt, bestelt u voordelig bij QATRINA

Na lange tijd is er de laatste jaren weer veel vraag naar kops eiken platen op maat. Eigenlijk helemaal niet raar als je bedenkt dat kopshout een schitterend en heel erg sterk product is. Minder leuk is dat de prijs voor kopshout hierdoor ook aanzienlijk is gestegen. Wij kunnen dit product echter gelukkig nog steeds voor concurrerende prijzen aanbieden, omdat wij al jaren samenwerken met vaste producenten in Oost Europa.

Prachtig kops eiken kunt u direct online in onze webwinkel bestellen. Kopshout in andere houtsoorten leveren wij buiten de website om, op aanvraag: klik hier voor onze categorie ‘andere houtsoorten’. Ook moeilijke vormen zijn geen probleem, want onze producenten beschikken over de modernste houtbewerkingsmachines. Wilt u dus een moeilijke vorm laten maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kops eiken platen maken wij van Slavonisch eiken en worden nog handmatig opgebouwd door vierkante eiken blokjes van ongeveer 43×43 mm. aan elkaar te verlijmen. In onze webwinkel kunt u terecht voor 60 mm. dik kops eiken, maar wij leveren op aanvraag ook nog (veel) dikker: 70, 80, 90, 100, 110 en zelfs 120 mm. Vanzelfsprekend is het door ons gebruikte hout duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.
Kopshout is met name zeer geschikt bij intensief gebruik: denk hierbij bijvoorbeeld aan tafelbladen, werkbladen, keukenbladen of kookeilanden.

 

 

 

kops eiken platen op maat

Kops eiken

 

Massief hout op maat, in eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten

Massief hout alleen verkrijgbaar in zogenaamde ‘standaardafmetingen ? ‘Dat is toch niet meer van deze tijd ! QATRINA doet het daarom helemaal anders, en maakt hout op maat.

Voer simpelweg de door u gewenste afmetingen in, en ons bestelsysteem berekent de prijs voor het product uit. Kops eiken leveren wij online in 60 mm. dik met een maximale lengte van 2400 mm, en een maximale breedte van 1200 mm. Buiten de website om is echter veel langer, breder of dikker ook mogelijk, net als kopshout in andere houtsoorten, dus neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u verder. Bezorgen van bestellingen doen wij trouwens tegen kostprijs, omdat wij een beetje service belangrijk vinden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze kops eiken platen op maat ?