kops eiken plaat

kops eiken plaat

Een prachtige kops eiken plaat bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA !

Bijna nergens te krijgen: een kops eiken plaat is erg gewild op dit moment. Niet vreemd omdat kopshout een uniek en vrijwel onverslijtbaar product is, waar u jarenlang plezier van hebt.
QATRINA werkt samen met vaste leveranciers gehuisvest in Oost Europa. Daardoor kunnen wij ons kopshout zeer scherp aanbieden. Wij zijn bovendien een van de weinige leveranciers in de Benelux die dit product kunnen leveren.

Via onze website bestelt u eenvoudig zelf kopshout gemaakt van prachtig Slavonisch eiken: een mooie en keiharde eikensoort. Kops platen in een andere houtsoort leveren wij alleen op aanvraag (klik hier voor een overzicht). Onze vaste producenten werken met computergestuurde machines waarmee zij zo goed als iedere vorm kunnen realiseren. Ook voor moeilijke vormen zit u dus goed bij QATRINA: neem in dat geval even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een kops eiken plaat wordt nog op oeroude wijze gemaakt door vierkante blokjes hout aan elkaar te verlijmen. Dit gebeurt nog met de hand: puur vakmanschap dus. Online leveren wij kops eiken platen met een dikte van 60 mm. Een dikkere plaat is doorgaans ook mogelijk, maar uitsluitend op aanvraag.

Kops is schitterend, ijzersterk en met name zeer geschikt om als tafelblad, keukenblad, werkblad of kookeiland te fungeren. Wij vinden een duurzame samenleving belangrijk. Daarom maken wij alleen gebruik van FSC gekeurd hout.

 

 

 

kops eiken plaat

Kops eiken plaat

 

QATRINA = houten platen op maat !

Een keuze moeten maken uit standaardplaten of platen op maat gezaagd tegen bijkomende hoge zaagkosten ? Totaal achterhaald ! Wij maken onze platen op maat. U bestelt wat u nodig heeft en QATRINA regelt de rest. Bestellen is kinderlijk eenvoudig: voer de gewenste maten in en het rekensysteem op de website toont u de prijs incl. btw voor het product. Afrekenen doet u veilig in een beveiligde omgeving met iDeal respectievelijk Bancontact.

Eiken kopshout bestelt u bij ons online met een dikte van 60 millimeter, tot en met een lengte van maximaal 2400 mm. en een breedte van maximaal 1200 mm.
Op aanvraag kunt u bij ons voor langerebredere en dikkere platen terecht. Een andere houtsoort kan eventueel ook: neem hiervoor contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken plaat ?