kops eiken plaat op maat

kops eiken plaat op maat

Een exclusieve kops eiken plaat op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u hem gewoon zelf online !

Exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kops eiken plaat op maat. Veelgevraagd de laatste tijd en dat is niet zo vreemd: kopshout is een uniek en zo goed als onverslijtbaar product. U zult er gegarandeerd jarenlang plezier aan beleven. Wij zijn jaren geleden een samenwerking met voordelige producenten in Oost Europa aangegaan waardoor wij kops eiken voor scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig zelf kops eiken platen gemaakt van Slavonisch eikenhout: een fraaie lichte, maar ook zeer harde houtsoort. Kopshout in andere houtsoorten zijn bij ons op aanvraag verkrijgbaar: klik hier voor het overzicht op onze website.
Onze producenten werken met moderne houtbewerkingsmachines: vrijwel iedere denkbare vorm is mogelijk, dus ook voor (heel) ingewikkelde vormen bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Neem even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

Puur vakmanschap, want een kops eiken plaat op maat wordt nog helemaal met de hand vervaardigd door ontelbare vierkante houten blokjes met elkaar te verlijmen. In onze webwinkel treft u kops eiken platen met een dikte van 60 mm. massief. Op aanvraag kunnen wij eventueel ook dikkere platen voor u maken.

Kopshout: een prachtig en oersterk houtproduct dat met name geschikt is voor intensief gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tafelbladen en keukenbladen, maar ook aan werkbladen of als blad voor op uw kookeiland. Een duurzame productie vinden wij belangrijk: het door ons gebruikte hout is daarom altijd FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken plaat op maat

Kops eiken plaat op maat

 

Op zoek naar maatwerk ? QATRINA !

Een houten plaat met standaardafmetingen of op maat voor u gezaagd tegen hoge zaagkosten ? Wij maken platen op maat. Onze klanten bestellen wat ze nodig hebben, en wij regelen vervolgens de rest. Bestellen kan gewoon vanuit uw luie stoel thuis: u voert de gewenste afmetingen in en de prijs voor het product verschijnt vrijwel direct in beeld. Met iDeal respectievelijk Bancontact betaalt u gemakkelijk en veilig.

Ons Slavonisch kops eiken is online leverbaar met een dikte van 60 mm, t/m maximaal 2400 mm. lang en maximaal 1200 mm. breed. Buiten de website om zijn eventueel langerebredere en dikkere platen mogelijk. Een andere houtsoort behoort doorgaans ook tot de mogelijkheden: neem hiervoor gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een kops eiken plaat op maat ?