kops eiken op maat gemaakt

kops eiken op maat gemaakt

Uniek kops eiken op maat gemaakt ? Welkom bij QATRINA !

Prachtig kops eiken op maat gemaakt bestelt u voordelig online bij QATRINA. Kops eiken is een schitterend, oersterk product dat zeer geschikt is voor intensief gebruik. Helaas is de prijs voor kopshout de laatste jaren fors gestegen, maar omdat wij nauw samenwerken met vaste leveranciers in Oost Europa, kunnen wij ons kopshout nog steeds zeer concurrerend aanbieden.

Kops eiken op maat gemaakt van het prachtige Slavonisch eikenhout bestelt u heel eenvoudig zelf in onze webwinkel. Op aanvraag, buiten de website om, leveren wij echter ook kopshout in veel andere houtsoorten (klik hier voor een overzicht), in zo goed als iedere denkbare vorm en afmeting. Neem hiervoor gerust even contact met ons op, wij helpen u graag.

Het kopshout wordt handmatig door onze producenten opgebouwd uit blokjes van ca. 43×43 mm. massief hout, en is in onze webwinkel te bestellen in 60 mm. dik eikenhout. Veel dikker is leverbaar op aanvraag: wij kunnen kopshout leveren tot maar liefst 120 mm. dik. Vanzelfsprekend is al ons hout  FSC gekeurd.

 

 

 

kops eiken op maat gemaakt

Kops eiken werkblad op maat

 

Kopshout op maat voor u gemaakt, in praktisch iedere gewenste vorm en afmeting

Voer zelf de gewenste afmetingen in, en ons ingebouwde bestelsysteem berekent automatisch de prijs voor het product voor u uit. Kopshout is via onze site te bestellen in Slavonisch eiken tot en met een lengte van 2,4 meter, en tot en met een breedte van 1,2 meter. Op aanvraag is echter veel langer en/of veel breder, en een andere houtsoort dan eiken ook mogelijk. Dus heeft u speciale wensen ? Neem dan even contact met ons op.

Ons kopshout wordt door onze leveranciers in Oost Europa op maat voor ons gemaakt, en per vrachtvervoer vervolgens naar Nederland getransporteerd. Zodra de bestellingen bij ons binnen zijn gekomen, verzorgen wij in samenwerking met onze vaste koeriersdienst een snelle levering bij onze klanten. Bezorgen doen wij als service tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in ons kops eiken op maat gemaakt ?